2019 är köpa parabol ett extremt framgångsrikt år för smart iptv subtitles Liverpool när de själva har ägt de prestigefyllda vikings bilder troféerna som Champions League, European Super Cup how to install iptv on dreambox eller FIFA Club World Cup. Dessutom har Liverpool på den inhemska arenan 18 segrar i 19 matcher i den första delen av den engelska Premier League. Så, vilka rekord väntar på europamästare Liverpool 2020?

Mot ett obesegrat kollektiv

Liverpool strävar efter att lyfta en 30-årig förbannelse vid det inhemska mästerskapet. Men vad Juergen Klopp och hans lärare syftar till att bli krönade brittiska fotbollsmästerskapet i maj med obesegrad rekord.

Enligt statistiken över att titta på live fotboll i Vietnam har inget lag gjort det sedan Arsenal under säsongen 2003/2004. I själva verket var armén under ledning av professor Arsene Wenger obesegrad upp till 49 matcher.

Därefter är Chelsea det andra laget med ett rekord på 40 obesegrade matcher under perioden 2004/2005. För närvarande håller Klopps Liverpool rekord med 36 oslagna matcher under de senaste två säsongerna.

Liverpools 49: e match väntas möta Man City på Etihad den 4/4. Därför är detta det största hinderet i erövringen av den obesegrade prestationen som Arsenal länge har haft.

Rekord väntar på Europamästaren Liverpool – Breaking record score

För närvarande är  Man City det första laget som uppnår en rekordpoäng i den engelska Premier League-eraen med en poäng på 100 poäng. Prestationerna för Pep Guardiola-lärare och elever uppnåddes under säsongen 2017/2018.

live fotboll vtv6 påpekar att Liverpool under säsongen 2018/2019 nästan nådde den milstolpen med 97 poäng. Men under säsongen 2019/2020, om Man City vinner allt, finns det bara 95 poäng och Liverpool kan uppnå ett rekordnummer.

Under turneringens första etapp tjänade Klopps lärare och elever 55 poäng av maximalt 57 poäng. Om du upprätthåller stilen som det som visades i första etappen, kommer stadens rekord säkert att vara djupt trasig. Detta är dock ett mycket svårt rekord för europamästare Liverpool att erövra.

3 Champions League-finaler i rad

Enligt statistiken finns det upp till det engelska laget MU, Liverpool och Nottingham Forest har nått två Champions League-finaler i rad. Inget lag har dock kommit till finalen i turneringen för tredje gången.

Därför har The Kop absolut ingen anledning att koppla av i europacupen för att fokusera på den inhemska ligan. Under Klopp har Liverpool aldrig tappat i knockout-matcher i Champions League.

Därför kommer de billigast abonnemang att sätta sin tredje ambition att nå finalen och vinna andra gången i rad. Kom ihåg att i Champions League-finalen under säsongen 2019/2020 bodde Liverpool-fansen av de söta sakerna efter många års väntande. Så väntar ytterligare en final på Europamästaren Liverpool 2020.

Liverpool har gjort stora framsteg för att främja styrkan och kraften hos sina mäktiga spelare. Låt oss därför ace iptv titta på 3 rekord som kanal 10 norge väntar på att xtream iptv europamästare shark iptv Liverpool ska lösas eller iptv url inte?