För LG är det WebOS. För Samsung är det TizenOS. För resten är det Android TV. Om de två första är enkla att installera och hantera är den sista (Android) som ett stort elektroniskt bibliotek med allt. Den har ett gäng spel, appar, allt som finns i Google-butiken, sedan finns det i Android TV. Men WebOS och Tizen OS är snabbare. Men inte mycket. Jag kommer att berätta om exemplet med WebOS, det här är det system jag använder. Först bör du välja en TV med en Magic-fjärrkontroll. Det är bekvämare att utforska expanserna på Internet och applikationer på TV: n. Fjärrkontrollen utför en musfunktioner. Som på en dator. WebOS har en egen appbutik där du kan ladda ner dina favorit IVI, OKKO, Youtube, Beeline TV och andra. Jag bokar direkt att den vanliga Twitch-appen inte finns. Det finns en analog spelströmmar. Till exempel, det finns en Twitch-app på Tizen OS och Android TV. Enligt min mening är WebOS lite trunkerat i antalet applikationer. Men systemet är väldigt snabbt. OTT Player-app. Detta är en klient som låter dig titta på IPTV. Du kan köpa ett paket med kanaler på Internet. Du får paketet i m3u8-format för WebOS. Du kan hitta spellista i nätverket eller i grupper i Vkontakte.

Vill du att jag ska berätta mer om hur du ställer in appen och lämpliga spellistor? Skriv i kommentarerna! Det finns ett annat trick. Kommer du ihåg vad en torrent är? Ja, där du kan ladda ner vad som helst. I vårt fall kan du titta på vad som helst. Det finns ett trick med DNS-adressersättning. Vi ändrar vår DNS-adress för att få tillgång till Forkplayer. Denna app är gratis och utvidgad visning av innehåll över Internet. Det har allt från filmer till musik. Oftast utan prenumerationsavgift. Du kan också hitta och skapa spellistor för din TV där. Hur man kommer dit? Det finns flera sätt. Jag ska berätta vad jag använder själv. Gå till TV-inställningarna. Välj din anslutning (WI-FI eller kabel) på nätverksfliken, “ändra”. Skriv den här på DNS-servern: 195.88.208.101. Därefter går vi till LG Store och installerar IVI-appen. Stäng sedan av TV: n i ett par minuter. Om du är uppmärksam, har du en IVI-knapp på fjärrkontrollen. När du klickar på den kan du komma in på ForkPlayer.

Bekvämt, eller hur? Det är inte svårt att förstå. Endast tid behövs. Smart TV är ett mycket bekvämt system. Det förvandlar din TV till en stor surfplatta. Vilket inte låter din familj bli uttråkad. Var du intresserad? Skriv vad du tycker om det.