Vi vet alla vad en smärta är. Men i ett hus, en annan form av smarthet. Men låt oss komma ner till mässingarna och rensa den ut. Vi registrerar oss nu för swathi har kaffe och efter att du har sett den här videon har du haft en kristallklar uppfattning om vad som är mäktighet och hur är en annan form av detta är ett K, vad som krävs nätverk.

Så låt oss överväga situationen, du är i Indien och du vill titta på Netflix. Så du öppnar din webbläsare och skriver in Netflix lugn i normalt skick. Det leder dig till landets regionala katalog. I detta fall kommer det att vara Indien. Men låt oss säga att jag vill titta på katalogen över Netflix oss nu. Det finns inget sätt jag kan göra det i normalt skick. Så vad skulle jag göra bra, det första som kommer i mitt sinne är att använda en VPN för att övervinna Geo-restriktionerna. Så jag kommer att använda det us-baserade VPN för att få tillgång till oss-baserade Netflix. Detta fungerar för det mesta och dess standardlåda. Men eftersom du använder en VPN kommer alla dina data att krypteras, vilket gör dina strömmar till en riktig sluttning. Så med andra ord är vi inte ett idealiskt val när det gäller strömmande videor. Så vad är det bättre alternativet? Och det är något som heter Smart.

Var ärlig nu för att förstå att människor först måste förstå om DNS eller domännamnserver är så i vardagen. Det är lättare för oss att förstå domännamn som Netflix Hulu osv. Men å andra sidan förstå datorn helt IP-adresser. Nu är en DNS-server en bro mellan oss och datorer. I grund och botten vad det gör är att det ansluter till betydelse till IP-adresserna, anser det som en telefonbok med namn som domän och telefonnummer IP-adresser. Så i princip är en DNS-server bara en telefonbok nu tillbaka till smart DNS. Så överväg samma situation där jag är i Indien och försöker få tillgång till Netflix us katalog, men med smart DNS, den här gången så till skillnad från ett VPN, kommer det inte att ändra min IP-adress eller kryptera mina data. Så varje anslutning som jag gör är hög hastighet precis som en vanlig anslutning. Men det coola med smarta Venus när du går in på en videoströmningswebbplats, tech Netflix HBO osv … Det skulle automatiskt ändra DNS-servern. Det är en telefonbok från Indien till oss, så istället för indisk DNS-server är det en riktigt direkt mig till DNS-servern för oss nu. Eftersom Netflix ser anslutningen kommer från DNS-servern i oss.

Det kommer att ge tillgång till USA: s katalog som gör att jag kan förbi jurisdiktionerna utan att bromsa min skärm, till skillnad från så i en lekman. Martine är något som att byta din registreringsskylt i en bil. Den bilen finns fortfarande i Indien men Samar Dame kommer att ändra licensvågen till oss och när Netflix ser du att det är precis som alla andra bilar på engelska. Så låt oss ta bort det om du använder ett VPN. Skicka den för att ändra din IP-adress och kryptera all din datatrafik nu. Det är allt din nätverkstrafik går igenom en krypterad tunnel. Strömningen av video går mycket långsammare och inte att glömma. Vi stift är också dyra, och svåra att installera vissa media streaming enheter och router, men smart dienes proxy i andra änden ändrar inte din IP-adress eller krypterar din nätverkstrafik.

Så vilken är bättre av smart DNS eller en VPN-konvertera saudierna? Jag ifrågasätter i fråga om rätt fråga är vilken som är bättre för vad som nu anser denna situation. Familjens flygplats och jag vill surfa på internet då kommer jag förmodligen att gå för varje plan. Eftersom det är säkert och privat. Men låt oss säga om jag är på mitt kontor eller hem, och vill kyla och mer lite Netflix så kommer jag definitivt att gå för lite mindre boxy. För det är mycket snabbare.

Det här är allt för nu om du gillade den här videon, ge den tummen upp och prenumerera på den här kanalen. Om du inte har gjort det kommer det mycket fler videor snart. Och ja, medan du är på det, glöm inte att registrera dig för dessa 14-dagars gratis testversion Medinas proxy. Vi har inget kreditkort krävs. Så det är allt för nu. Det här är en timmes avstängning. Jag ser nästa och ser ut som allt detta. Tack för att du tittade.