Efter tillträdet har iptv free den thailändska kaptenen Akira Nishino  vad är iptv upprepade gånger betonat sitt uppdrag att vinna mot det flashback vpn vietnamesiska laget. Det här är vad svensk iptv live fotboll-TV tycker är mycket viktigt för nordic play Thailänder idag. De har kontinuerligt förlorat sin plats 1 i Sydostasien till iptv apple tv Vietnam.

Den första delen av den thailändska kaptenen Akira Nishino

Enligt levande fotbollslänkar förklarade Akira Nishino den dagen han tillträdde som thailändskt mål: “Vid denna tidpunkt kan det vara för tidigt att tänka på långsiktiga mål. “Men jag och spelarna kommer att försöka arbeta varje dag. Thailand vill vara i gruppen med 12 lag för att få rätt att gå vidare. I synnerhet är mitt första mål att slå det vietnamesiska laget.”

Med detta vältaliga uttalande visade det sig mycket olyckligt att titta på livefotboll före möten mellan de två kommande lagen. För att ytterligare öka spänningen hos det thailändska folket, en dag efter tillträdet, sa Akira Nishino: ”Jag har haft tid att titta på Thailand tidigare. Jag tror att thailändsk fotboll är helt fit för VM eller olympiska finalerna. Vi strävar efter att slå Vietnam i andra omgången av världscupen 2022. ”

Som svar på det stora kriget mellan Vietnam och Thailand visade denna kapten förakt för guldstjärnkrigarna. Han höll ett kraftfullt tal: ”Jag tror att tio dagar är tillräckligt för att förbereda sig för matchen mot Vietnam. Fördelen för Thailand är att de tre andra konkurrenterna i grupp G är alla i Sydostasien, så det finns inget behov av att resa långa sträckor. ”

Den thailändska kaptenen Akira Nishino förklarade Thailand till nr 1

Bara cirka två veckor innan U23-asiatiska finalen kommer att äga rum i fyra större städer i Thailand. Detta är en möjlighet för lagen att få biljetter till OS i Tokyo 2020. Som hemmalag är Thailand U23 mycket säker på att få biljetter till OS i Japan.

Kaptenen Akira Nishino sade: ”Den kommande turneringen är mycket viktigt för varje lag att delta när detta också är en kval för Tokyo OS 2020. Därför kommer detta att vara en bra möjlighet för U23 Thai. Lan utmanar sig själv. Detta är också en möjlighet för unga spelare att få mer erfarenhet och förbereda sig för framtiden.

Detta är en extremt svår uppgift för U23 Thailand. I deras grupp finns det stora spelare som Irak U23, Australien och Bahrain. Därför var den japanska läraren försiktig genom att säga: “Om vi ​​tittar på antalet lag som kan delta i OS måste vi erkänna att chanserna för oss är små.”

Mer märkbart iptv player glömde inte den thailändska kaptenen att åter betona att återfå plats dreambox iptv nr 1 i Sydostasien genom ett anförande på nordic vpn fotboll: ”Mitt första mål är att få Thailand tillbaka till positionen. ASEAN-regionledare. Men det är iptv chromecast det första steget.