Messi och Ronaldo hbo nordic kundtjänst är de två superstjärnorna i fotbollsindustrin, som är iptv vlc populära och intresserade av att titta på. Båda är pear iptv kända som skivprinserna med historiska framsteg genom åren. Det finns dock fortfarande rekord som Ronaldo iptv king priser kanske aldrig går sönder. Låt oss utforska de fyra skivorna som Ronaldo best iptv är svårt att störta Messi free iptv links nedan.

Att göra 50 mål under samma inhemska säsong

Under säsongen 2011-2012 gjorde Messi alla fans upphetsade med sin prestation i La Liga. Han bröt alla turneringens defensiva linjer och gjorde själv 50 mål till en takt på 1,35 mål per match.

Ronaldo har också kommit mycket nära Messis rekordprestation när han har medgivit motståndaren 48 gånger under La Liga-säsongen 2014. Men han är fortfarande 2 mål bakom Messi för att kunna väga lika med denna post. Dessutom är det svårt för Ronaldo i de kommande åren att komma till 40-målsmärket / inhemsk ligasäsong, än mindre 50 mål.

Vann 4 guldbollar i rad

Sedan Messi debuterade i fotbollsvärlden fram till nu har han alltid fascinerat fansen med sin virtuositet att spela fotboll. Han vann den första gyllene bollen 2009 och fick kontinuerligt under de kommande tre åren.

Messi har brutit rekordet för att vinna Golden Ball 3-säsonger i rad från 1983 till 1985 av den legendariska Michel Platini. Han gjorde fansen glada när han vann fyra gyllene bollar kontinuerligt från 2009 till 2012 och gick ner i historien.

För Ronaldo har han vunnit 2 gyllene bollar i rad 2013, 2014 och 2016, 2017. Därför är CR7 inte lätt att bryta Messis rekord.

De flesta assistenter i El Clasico-historien

När det gäller antalet mål i El Clasico-historien är Ronaldo med 17 mål inte så långt från Messi. För närvarande är Messi fortfarande den bästa anfallaren i El Clasico-historien med 25 mål. Men inom konstruktionsområdet är CR7 för långt från Messi.

Messi behärskar för närvarande rekordet “assist king” i Super Classic-match med mer än 14 gånger för att hjälpa sina lagkamrater att göra mål. För CR7 passerade han bara en gång bollen för att hjälpa sina lagkamrater i den hårda striden.

Att göra 60 mål under två säsonger i rad

Att göra mål är en av de viktiga faktorerna som gör Ronaldo och Messi till de allra bästa hjältarna genom tiderna. Men hittills är det bara Messi som är den enda superstjärnan som har uppnått rekord på 60 mål eller mer i alla tävlingar under båda säsongerna i följd. Detta visas när Messi gjorde 73 mål under säsongen El Pulga 2011-2012 och 60 mål följande säsong.

Ronaldo liknar Messi när iptv abonnemang sverige han har gjort fler än 60 mål under en säsong men det är iptv norden inte två säsonger i rad. I synnerhet har Ronaldo gjort 60 mål ownit omdöme för säsongen 2011-2012 och 61 mål för säsongen 2014-2015. Därför är gse smart iptv pro det omöjligt för CR7 att göra 60 mål under två säsonger i rad att bryta Messis rekord.