Fotboll 2019 dplay sverige anses vara ett ganska flyktigt år med en iptv world serie nya namn som dyker upp. Detta är bra när fotbollsbakgrunden vpn flashback har välkomnat fler unga spelare bästa iptv box att lysa och få en bra ny bris. Låt oss komma till apple tv pris de unga fotbollsstjärnorna under 2019 som “gick in i ljuset” i världens smart iptv samsung sverige fotbollsby.

Matthijs de Ligt (Nederländerna)

Matthijs de Ligt är en mittback 1999 och spelar för närvarande för Juventus klubbtröja. Han har varit känd för säsongerna 2017 och 2018 men det är inte förrän 2019 som Matthijs de Ligt verkligen kommer att stiga och bli en av asymptotiska spelare i världsklass.

Mittbacken 1999 blev den yngsta kaptenen i Champions League-historien vid 21 års ålder. Han bar Ajax-kaptenens armband mot Real Madrid den 13 februari 2019. Efter den framgångsrika säsongen 2019 kom den nederländska spelarens inhemska titel dubbla till Juventus-klubben under ett kontrakt värt 75 miljoner euro. 

Joao Felix (Portugal)

Joao Felix är förmodligen en framstående ung fotbollstjärnor 2019 när han gick med i Atletico Madrid för ett överföringspris på upp till 126 miljoner euro. Detta är också det tredje högsta priset i världens fotbollsby historia.

Det är dock inte som att portugisierna har ett så högt pris. Detta gjordes tack vare de imponerande hårda föreställningarna i Benficas tröja i den portugisiska ligan och Europa League under säsongen 2018-2019. Även om anfallaren föddes 1999 ännu inte har nått den högsta nivån, är Joao Felix grundpelaren i Atletico Madrid.

Lee Kang-in (Korea)

I år är vändpunkten i Lee Kang-in fotbollskarriär. Han föddes 2001 och är en koreansk landslagsspelare som debuterade för Valencias första lag den 12 januari. Dessutom deltog han också i U20-VM 2019 med en enorm roll när han bidrog till U20 Korea till finalen och fick 2 mål, 4 assists. Denna säsong på polsk mark gjorde Lee Kang-in åtta spel i La Liga och fick sig ett mål.

Erling Braut Haaland (Na Uy)

Erling Braut Haaland är en 19-årig anfallare som tävlade och visade sin “mördare” förmåga i Moldes skjorta när han var 17 år. Det är dock inte förrän 2019 som han kommer att bevisa sin förmåga i stora turneringar. Just nu har Haaland listat sig som en av Europas bästa anfallare och gjort 28 mål i 22 uppträdanden i alla tävlingar för Salzburg (Österrike).

För närvarande har tv paket billigt den norska anfallaren blivit namnet på många iptv url sweden stora spelare i världsfotboll, inklusive MU. Men han valde så tv alla kanaler idag småningom ett nytt smart iptv sweden stopp för att fortsätta sin fotbollskarriär som Dortmund.