Vem är den spelare iptv dreambox som har flest mål i världen? Nyligen publicerade FIFA en nordic iptv lagligt lista över de spelare som har flest mål i gratis vpn flashback världen i fotbollshistoria. Du kommer verkligen inte att bli förvånad över namnen iptv download nedan. Låt oss lära oss alla tv program om de legendariska namnen i världens iptv box 4k fotbolls historia.

Josef Bican

Förnamnet på listan över världens bästa scorare är ingen annan än Josef Bican. Bican är känd som den legendariska spelaren i världens fotbollshistoria när han tävlade som anfallare för de nationella fotbollslagen i Tjeckoslovakien och Österrike.

I sina professionella shorts har Josef Bican gjort 1468 mål i 918 matcher inklusive vänskapsmatcher. Han var också den spelare som fick utmärkelsen för bästa scorare på 30-40 år.

Bican är berömd som en av de målvinnande anfallarna som har den mest fruktansvärda hastigheten i världsfotbollens historia. Han kan gå upp till 100 m dribling på bara 10,8 sekunder. I sin officiella karriär gjorde han 805 mål i 530 matcher under 27 år.

hud

Pele är definitivt inte ett konstigt namn för fotbollsfans. Denna legende har gjort totalt 1281 mål i 1363 matcher (inklusive vänskapsmatcher). Med denna respektabla prestation har Pele blivit berömd och blivit en terror i motståndarens försvar. I sin officiella karriär gjorde han 767 mål i 831 matcher och tillbringade 22 år på denna prestation.

Romario

Romario är det tredje namnet på listan över de spelare som har flest mål tillkännagivna av FIFA. Det var han som hjälpte Brasilien att vinna VM 1994 och anmälde sina bästa anfallare i världen. I sin spelkarriär gjorde han 1000 mål inklusive vänskap och 772 mål när han officiellt spelade i 994 matcher. För att uppnå denna prestation tillbringade han 24 år i sin fotbollskarriär.

Puskas

Puskas utsågs till den bästa fotbollsspelaren genom tiderna och rankade som sjunde bland de 100 bästa bästa spelarna i världen under 1900-talets år. Den ungerska spelaren gjorde totalt 754 mål. i 746 matcher under en 21-årsperiod.

Gerd Muller

Gerd Mullerb var känd som elitscorer på 1960- och 1970-talet. Han vann världscupen 1974 och vann tre europeiska cups med München. Denna spelare är en av de mest fruktade målskorarna för världsfotboll med 735 mål i 793 matcher och tog 19 år att göra.

Eusebio

Eusebio anses vara dplay premium pris den bästa spelaren i portugisisk fotbollshistoria. Denna spelare har rapid iptv forum vunnit europeiska mästerskap och 11 nationella fria tv kanaler via internet mästerskapstitlar. Han är också en målscorer som gör att världen beundras med 621 mål / 639 matcher på bara 24 år.