Januariöverföringsmarknaden rapidiptv håller på att öppnas och lovar att få stora affärer. Detta är en bra tid för what is iptv klubbarna att locka till sig och komplettera de nödvändiga planerna för att öka kraften för den kommande säsongen. Här är gratis iptv 5 blockbuster som kan äga rum i januari 2020 iptv playlist efter en serie iptv abonnemang rykten under iptv subscription hela tiden.

Mittfältaren Ivan Rakitic

Barcelona Ivan Rakitic är mittfältare i Barca, han är på väg att lämna och problemet här är bara tid. Efter Barcelona tappade Ivan Rakitic start sparken när han inte kunde tävla med den kroatiska stjärnan och var tvungen att sitta i många matcher i följd.

Det finns för närvarande minst 3 klubbar som följer Rakitic som Atletico Madrid, Paris Saint-Germain och Inter Milan. I början av säsongen 2014-2015 köptes Rakitic av Barca för 18 miljoner euro och han kommer sannolikt att lämna för 30-40 miljoner euro i början av 2020.

Dejan Lovren

Dejan Lovren avslog AC Milanos erbjudande när han bestämde sig för att stanna på Liverpool. Men detta gjorde att han inte kunde spela regelbundet. Hittills har Dejan Lovren bara spelat fyra matcher eftersom det inte är en enkel fråga att kunna anpassa Liverpools försvar just nu. Därför är det troligt att AC Milan kommer tillbaka med ambitionen att äga Dejan Lovren i januari för 20 miljoner pund.

Christian Eriksen

Tottenham Hotspur riskerar för närvarande att behöva sälja sin huvudspelare, Eriksen, i januari 2020. Dessutom förlorar detta team också Eriksen när den danska mittfältarens kontrakt går ut sommaren 2020.

Under åren var London-teamet fortfarande tomhänt, vilket gjorde Eriksen att känna frustrerad. Därför blev Eriksen målet för Atletico och Man United att öka sin attack och överföringspriset för denna spelare kommer inte att överstiga 50 miljoner pund.

Chris Smalling

Chris Smalling spelar i en Roma-tröja på lån fram till säsongens slut men han köps av United av det italienska laget. Detta beror på hans fantastiska imponerande prestationer från början av säsongen fram till nu.

Smalling återupplivar i Italien så det är inte ovanligt att romerna köper denna centerback. Roma-klubben har nu erbjudit 10 miljoner euro för en bonus på 3 miljoner euro men Man United har ännu inte kommit överens och vill ha inte mindre än 20 miljoner euro.

Mario Mandzukic

Mandzukic kunde inte tävla med startfrekvensen med Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala och Gonzalo Higuain så beslutet att lämna Juventus var mycket nödvändigt. År 2019 erbjöd Man United att rekrytera den Mandzukic anfallaren med Juve men den kroatiska anfallaren vägrade eftersom han ville bevisa att han var kapabel att attackera.

För närvarande måste gratis tv kanaler via internet Mario Mandzukic känna ånger för att han avvisade Uniteds erbjudande. Eftersom han har varit på sidlinjen hela tiden fram till säsongens början. Därför kommer Man United tillbaka till Mandzukic för att stärka deras attack när de erbjuder 5,4 miljoner pund. Det epg iptv förutsägs att detta uppdrag iptv olagligt kommer att bli smart iptv lg framgångsrikt och smart tv box problemet är bara iptv sweden free tid.