Om du är en iptv apple tv fotbollsfan kommer säkert att känna till namnet MU, iptv svenska kanaler detta är förkortningen för dagens dreambox iptv berömda fotbollsklubb Manchester bästa iptv boxen 2019 United. Normalt kallar folk också denna sverige norge stream klubb namnet “Reds”. Så vet du vem som är de 10 bästa anfallarna i MU-historien som first class iptv Fanatix röstade?

George Best

George Best är den största spelaren i MU fotbollsklubb. Nordirlands spelare betraktas som Europas Pele på grund av sin fantastiska talang på planen. Han gjorde också flest mål under 5 säsonger i den inhemska ligan och vann en Golden Golden 1968.

Mittfältaren Paul Scholes (1994-2013)

Paul Scholes är känd som en av de bästa anfallarna i MU-historien. Den före detta engelska mittfältaren fick respekt och respekt för många stora stjärnor som Zinedine Zidane, Edgar Davids.

Under hela sin karriär ägnade Paul Scholes alla sina talanger till Manchester Citys representanter. Han har spelat 718 gånger och gjort 155 mål med mer än 20 titlar. Paul Scholes är mer än någon annan kopplad till Manchester Uniteds framgång under Alex Ferguson.

Bobby Charlton (1956-73)

Bobby Charlton betraktas som förkroppsligandet av Reds eftersom de flesta av hans digitala shortskarriär alltid är associerade med MU. Detta är också den plats som hjälpte honom att vara framgångsrik och populär. Den före detta engelska spelaren sticker ut med sina långa skott och blixtnedslag.

I EM-finalen ledde han Manchester United till seger när han gjorde 2 mål. Sedan dess har Bobby Charlton gjort MU till det första engelska laget som vann den europeiska guldmedaljen och fem andra stora och små titlar.

Ryan Giggs (1991-2014)

Ryan Giggs är känd som Manchester Uniteds toppscorer med många värdefulla titlar. Dessutom är han också en spelare som symboliserar kärlek och lojalitet för MU.

Roy Keane (1993-2005)

Roy Keane är en av de ledande superstjärnorna i världen. Den engelska spelaren blev kapten för MU efter att Eric Cantona oväntat gick i pension. Han inspirerade och återupplivade alltid Reds-spelarnas kampanda. Efter 12 år med Manchester Roy har Keane vunnit 13 titlar.

Eric Cantona (1992-97)

Eric Cantona är en före detta fransk spelare som inte bara gjorde mål i fansens ögon på grund av det brännande spelet utan också med den trendiga klädstil. Han hjälpte MU att vinna Premier League-titeln efter 26 års misslyckande.

Wayne Rooney (2004-17)

Hjälten Wayne Rooney har blivit den nya ikonen för MU efter att ha ärvt nummer 10-tröjan till spelaren Ruud Van Nistelrooy. Under åren med Manchester United har han vunnit 12 titlar med 253 imponerande mål i hjärtan av Red Devils fans.

Jack Rowley (1937-54)

Jack Rowley är känd som en av de ledande spelarna i Manchester. Han gjorde 211 mål i 434 uppträdanden för Manchester-klubben. Dessutom är han också den första som gör 200 mål på 17 års engagemang för MU.

Bryan Robson (1981-94)

Bryan Robson gick med i Manchester för 1,5 miljoner pund men vad han förde till MU överträffade mycket förväntningar. Under sin 12-åriga karriär med Manchester United har Robson vunnit sex titlar och gjort ett stort bidrag till den engelska Premier League.

Cristiano Ronaldo (2003-09)

Ronaldo är en av iptv chromecast de bästa anfallarna i MU-historien. Han gick med i Manchester United vid 18 års royal iptv ålder och tog på sig när kom tv till sverige den legendariska m3u iptv No.7-tröjan. Ronaldo har vunnit många stora och små titlar, giant iptv särskilt Golden Ball smart iptv playlist 2018.