SSIPTV är nu en av de mest otroliga tjänsterna som hjälper dig att titta på tusentals kanaler och videor på begäran. Du kan använda IPTV-tjänsten för olika enheter som VLC, Android, Smart TV, Roku, Apple TV, Jag Telefon, Kodi, … Och genom denna artikel vill vi visa dig hur du konfigurerar SSIPTV på Smart TV. Om du undrar vilken enhet som ska användas för att konfigurera IPTV, är Smart TV en av de bra enheterna för att köra IPTV-strömmen. Med en smart tv har du många applikationer för att stödja IPTV-tjänster som STB-emulatorn, SSIPTV-programmet och Smart IPTV-applikationen. I det här inlägget hjälper jag dig att strömma IPTV för att arbeta med din smarta tv med SSIPTV-programmet.

Så här ställer du upp IPTV på Smart TV Använda SSIPTV-programmet

SS IPTV står för Simple Smart IPTV. Det är multi-purpose IPTV Player, SS IPTV app låter dig strömma IPTV-ström från Internet på din Smart TV.

SSIPTV app 1

SSIPTV app gratis nedladdning

På Smart TV LG Smart TV kan SSIPTV installeras från LG Smart World-tjänstemannen på denna plattform i alla länder. Du kan hitta SS IPTV i LG Store
2. SS IPTV Samsung Smart TV-applikation

Applikationen fungerar på D-seriemodeller och däröver. SS IPTV kan installeras från Samsung Smart Hub-tjänsteman på denna plattform, i vilket land som helst.

3. SS IPTV Philips Smart TV:

Applikationen fungerar på D-seriemodeller och däröver. SS IPTV kan installeras från Samsung Smart Hub-tjänsteman på denna plattform, i vilket land som helst.

SSIPTV-uppladdning på din Smart TV

För att ladda listan över M3u till Smart TV med SS IPTV har den 2 olika sätt:

  1. Ladda upp länk (spellistor externas) ss-iptv.com
  2. Överför med icke-permanent åtkomstkod (interna spellistor)

Ladda M3u-listan med direktlänk

Steg 1: Öppna din ansökan och du kommer att se “Huvudskärmen”. Från huvudskärmen klickar du på knappen Inställningar

Steg 1 Huvudskärmen

 

 

 

Steg 2: För att ladda din M3u-lista med en direktlänk

Gå till avsnittet Innehåll i den här programmets konfiguration
Välj externa spellistor
Klicka på knappen Lägg till under huvudskärmen till höger

Ss IPTV extern spellista 1

 

Steg 3: Ange titeln på önskad spellista och hela M3u-spellistan. Se till att alla tecken du fyllde i är korrekta, kontrollera dem två gånger efter att du har tryckt på Spara-knappen längst upp till höger. Du kommer att se listan laddas

Steg 4: Tillbaka till huvudskärmen ser du den tillgängliga spellistan

Ladda upp spellista med inbyggda spellistor

Steg 1: På huvudskärmen klickar du på knappen Inställningar
Steg 2: Gå till avsnittet Allmänt i programinställningarna och tryck på knappen Hämta kod. Din kod kan användas endast 24 timmar (eller tills en ny kod genereras)
Du använder denna kod för att generera M3u-listan via datorn.

Få ss iptv-kod för interna spellistor 1

Steg 3: Gå till huvudwebben av den officiella SS IPTV-applikationen för att ladda upp spellista

Ange koden du angav i Ange anslutningskod och tryck på knappen Lägg till enhet

 

Steg 4: Efter att du har lagt till din TV, klicka på alternativet Extern spellistor och gå till knappen ADD ITEM

externa spellistor1

I Redigera föremål Fyll i din m3u lista. Om du registrerat dig kan du ange användarnamn och lösenord som du fått efter registrering och få din m3u-lista. Om inte kan du registrera dig

lägg till spellista

Steg 5: Återgå till huvudskärmen på din Smart TV. Din inbyggda spellista kommer att finnas tillgänglig i avsnittet Min spellista på huvudskärmen. Du kan nu klicka på Min spellista för att titta på kanalen

När du laddar in den nya listan med IPTV, ersätter den den gamla.
Om du har några frågor eller problem under denna process, kontakta oss eller bara kommentera det här inlägget, vi hjälper dig. Dina uppgifter finns nedan.

Hur ställer du in Smart IPTV på Smart TV?

Denna handledning är densamma för en LG Smart TV och en Samsung TV.

Installera Smart IPTV-programmet på Smart TV

Det första du behöver göra är att ladda ner och installera Smart IPTV-programmet från LG / Samsung App Store. En annan för att installera programmet är via en USB-enhet för vissa modeller.

Starta programmet

Så här ser Smart IPTV-gränssnittet ut

Ett gränssnitt gör Smart IPTV

En sak att notera är att om din ansökan inte är aktiv kommer du att bli uppmanad att köpa Smart IPTVs MAC-adress för att använda Smart IPTV. Med en hastighet på 5,49 euro kan du ha en livstid med den för vilken enhet du vill ha. Om du vill uppleva kvaliteten på Smart IPTV först kan du använda den fria 7-dagarsversionsversionen.

Det här är adressen där du kan köpa Smart IPTV MAC-adressen: https://siptv.eu/activation/

Konfigurera programmet

För att använda dina IPTVBilliga-strömmar med fullständiga kanaler och videoklipp, bör du besöka den här sidan: http://siptv.eu/mylist/

När du har åtkomst till den här sidan kan du följa några enkla steg nedan:

  1. Ange MAC-adressen på din Smart TV
  2. Välj M3U för detta fält och ladda ner M3U (m3u_plus) spellistan från det konto du fått från din IPTV-leverantör. Om du inte vet var du ska få ett IPTV-konto kan du besöka, eftersom IPTVBilliga är en av de mest tillförlitliga IPTV-leverantörerna för närvarande.

Med några minuter kan du också få en gratisversionsversion av 48 för att prova de bästa sakerna som IPTVBilliga kommer att ge dig. Kostnaden för en livstid IPTV-tjänst är bara $ 70 / år för ett personligt konto.

ListaTVTVcs är den ledande leverantören av IPTV år 2018

  1. Välj “Spara online” endast när du har problem med att ladda upp spellistan på din TV på grund av lågt minne.
  2. Välj lämpligt EPG-land för att passa kanalprogrammeringsspråket i rutan “ExUSSR”.
  3. Välj “Aktivera listloggar” för att aktivera logotyper som ingår i din spellista eller “Byt applikationslogotyper” (tvg-logotyp) i rutan “Logos”.
  4. Använd “Upptäck EPG” för att automatiskt upptäcka EPG-webbadressen
  5. Klicka på “Jag är inte en robot”

Om du har gjort allt korrekt får du meddelandet “Framgång …” med antalet kanaler.

Titta och njut av hela listan med fantastiska kanaler och videor.

Starta om Smart TV-programmet så att alla ändringar du gör sparas. När du har öppnat appen igen ser du en lista över kanaler för att dra nytta av.

För mer information om IPTV-tjänsten och hur du använder den på din enhet kommer vi att kontakta IPTVBilliga på något av följande sätt.

Kontakta oss för mer information med IPTVBilliga.com
Email: [email protected]
Skapa ett testkonto för att se hela listan över IPTV-kanaler>> Få gratis prov
Du kan läsa mer: IPTV Service | IPTV Kanaler | IPTV Guide  

TAG: ssiptv listan ssiptv listan ssiptv lg, ssiptv listan 2017 ssiptv samsung, uppdaterad ssiptv lista 2017 ssiptv lista 2018 ssiptv nedladdning, förteckning över ssiptv kanaler, ladda ner ssiptv lista, uppdaterad ssiptv listan hämta ssiptv listan 2017 nedladdning ssiptv , spellista ssiptv, ssiptv plats, ssiptv m3u, ssiptv nedladdning, ssiptv listor, ssiptv redaktör, extern lista ssiptv 2017 M3U ssiptv 2017 installera ssiptv i Smart TV samsung, redo att ssiptv, ssiptv listan 2017 nedladdning, ssiptv ansökan, lista ssiptv kanaler, ssiptv APK, ställa ssiptv, installera ssiptv, ssiptv extern lista, ssiptv uppdaterad lista, ladda ner ssiptv