Säsongen 2019/2020 verkar sweden iptv vara Liverpools eget titelritt eftersom de förblir fast iptv stack på toppen av den engelska Premier League. Vid dplay prisiptv m3u list updatedshl stream redditLiverpools match mot Wolves visade hemmafotbollsmatchen  att detta var en match som satte många rekord iptv dreambox för hamnstadslaget.

Vid Liverpool-matchen mot Wolves satte The Kop en serie rekord

Vinnande mot Wolves i 20: e omgången avslutade Liverpool ett år med stor framgång med ett obesegrat rekord hemma i engelska Premier League. I de 50 matcherna som spelades på Anfields hemmaplan i år har hamnstadslaget haft 40 segrar och 10 oavgjorda. 

vtv6 live fotboll idag 2018 har visat att det här är tredje gången det finns en klubb i den engelska Premier League som är oslagen hemma i 50 matcher. Tidigare var Chelsea det lag som hade 86 obesegrade matcher hemma under perioden 2004-2008. Och Liverpool hade också 63 obesegrade matcher 1978-1980. 

Dessutom balanserar The Kop också flest poäng efter de första 19 omgångarna av Man City under säsongen 2017-2018. Hamnstadslaget fick 55 poäng efter 18 segrar och 1 oavgjort. Dagens fotbollsresultat visar att detta också är den bästa prestationen ett lag kan uppnå under första halvan av säsongen. Den tidigare rekordpoängen tillhörde Man City med 54 poäng under säsongen 2018-2019.

Var är i fokus

att titta på TV på nätet visade att det var ännu en match som resultatet berodde på Var-tekniken. I situationen som ägde rum i den 42: e minuten använde Adam Lallana bollen för att skicka bollen till Sadio Mane för att göra mål på nära håll. Vid den tiden sa Wolves-spelarna att Lallana använde handen för att passera bollen, inte axeln.

Därför konsulterade domaren VAR, efter att ha fått reda på att Taylor hade beslutat att erkänna Liverpools mål. Inte stannar där, 45 + 3 minuter, satte Wolves bollen i Liverpools nät av Neto. Xem.vn påpekade att domaren Taylor måste ta till hjälp av Var.

Wolves var dock inte lika lyckliga som Liverpool, domaren visade att Castro var offside innan Neto gjorde mål. Så tekniken för Var har orsakat mycket kontrovers vid årets mest spännande turnering. Till och med Pep Guardiola och Chris Wilder uttryckte också missnöje med denna teknik.

Sadio Mane vände om hjälten

Live live fotboll från U20 sa att i Liverpools match mot Wolves lyste Sadio Mane återigen för att få segern till Liverpool 2019. Hans enda mål hjälpte The Kop att bygga den bästa positionen. och bort från rivaler som jagar 13 poäng.

Enligt statistik har Mane 2019 direkt deltagit i 30 mål för Liverpool. I det gjorde Mane 24 mål och 6 assists. Och bara Leicesters Vardy är den enda spelaren som deltar i fler mål än Mane.

Under Premier League-säsongen 2019-2020 uppnådde Mane också milstolpen på 10 mål. Detta är också den sjätte säsongen i rad som den senegalesiska anfallaren gjorde samma sak. 

Liverpools seger över bahnhof omdöme Wolves hjälpte The Kop att bygga en krona i plex iptv Premier League och hjälpte dem att bryta dplay kostnad en serie rekord. Om du fortsätter iptv m3u playlist att spela så här kan Liverpool säkert förbättra sig mer under den här säsongen.