2019 kommer att ta slut. Under viking iptv forum de senaste 365 dagarna har världsfotboll bevittnat många upplyftande iptv olagligt stunder av klubbar och individer, viaip men det finns fortfarande många upp- och nedgångar som gör fotbollsfans fans avsatt. Just pear iptv nu, låt oss ta en titt på de minnesvärda men emotionella höjdpunkterna i worldiptv kungens sport 2019.

Portugal har vunnit UEFA Nations League

Efter en svår match över Nederländerna med en poäng på 1-0 den 10 juni 2019 blev Portugal officiellt den första mästaren i European National Football Championship. Detta är en värdig prestation för tränaren Fernando Santos och elevernas ansträngningar.

Den försvarande Euro-mästaren erbjuder också en generation mycket begåvade spelare som Joao Felix, Gonçalo Guedes eller Bernardo Silva. Dessa dagisar, även om de inte kan ersätta Cristiano Ronaldo omedelbart, men lovar att vara kärnan i betelmutterlaget inom en snar framtid.

Man City försvarade framgångsrikt Premier League-mästerskapet

2019 såg de mest spännande matcherna i historien för den engelska Premier League mellan Manchester City och Liverpool. Med lite mer stabilitet än motståndaren utmärkte The Citizens sig i mål med 98 poäng, 1 poäng högre än The Kop. Även om inte mycket känslor när de krönades i säsongen 2011/12, men Man City har tillfredsställt alla deras fans när de gjorde ett trevligt och effektivt spel.

Engelsk fotboll dominerar Europa

Efter en lång tid borta från de spanska lagen kan den engelska fotbollsvärlden i år återfå glansen. För första gången i historien har fyra lag som deltar i två europacupfinaler kommit från ett dimmigt land.

Liverpool var laget som vann övertygande mot Tottenham Hotspur i Champions League-finalen. Och en dag tidigare besegrade Chelsea också framgångsrikt Arsenals rival i Baku för att kräva den andra tronen i Europa League, särskilt under 2010-talet.

Liverpool är Europas och världens nya kung

Efter 3 mästerskap i rad slutade Real Madrid slutligen. Världsfotboll bevittnade också en ny kung med en ungdomlig, eldig stil som är Liverpool. Kop verkade ha eliminerats i semifinalen när Barcelona stod 3-0 i den första etappen, men de gjorde ett bra comeback genom att krossa Messi och hans 4-0 lagkamrater på Anfield i den andra etappen. Denna seger hjälpte Röda Brigadespelarnas fötter mer lugn, så de besegrade Tottenham och steg upp tronen i finalen.

Liverpool avslutade 2019 med den första FIFA Club World Cup i världen fotbollslag historia. Tronen dök upp för några dagar sedan, efter att de besegrade Flamengo Club 1-0.

Messi vann den sjätte gyllene bollen i sin karriär

Att övervinna rivaler som Virgil Van Dijk och Cristiano Ronaldo har Messi för sjätte gången haft den mest värdefulla titeln för en individ i världsfotboll. Detta är också första gången i historien en spelare har vunnit 6 gånger den här titeln.

2019 bevittnade best iptv en Messi-prestanda som vanligt. Den iptv sverige premium argentinska kaptenen har totalt 46 mål och 17 assist för Barca och landslaget. Den 32-åriga superstjärnan spelar en ledande roll när det gäller att hjälpa Barca att vinna La Liga och gå vidare till semifinalen i Champions League. Barcelonas nummer 10 är iptv abonnemang sverige också toppscorer i de nordic ip tv två största turneringarna som han har deltagit i: La Liga och kodi iptv UEFA Champions League.