Seria är en iptv king dashboard attraktiv turnering som hålls i Italien iptv links och lockar många intresserade fans. Alla mål som smart ip tv görs av spelare har meddelats av bästa iptv leverantör FIFA. Vid säsongen 2019-2020 inkluderar toppspelarna av experter som de ljusaste kandidaterna till Seria 2019 toppscorer- titelnamn som är mycket bekanta för publiken. Och det är namnen som vi låter oss ta reda på i den här artikeln.

Cristiano Ronaldo

Står Ronaldo på listan över toppscorer i Seria 2019-färgen? Trots att han var 34 år gammal har den portugisiska anfallarens skicklighet, skicklighet och poängförmåga inte minskat. Därför har han alltid varit en högt ansedd kandidat som kommer att förutsäga Serias toppmål under säsongerna.

Om tränaren Max Allegri under föregående säsong har tagit många beslut att hålla Ronaldo på bänken för att spara ström i en stor arena som Champions League. Men CR7 gjorde fortfarande 21 mål och 8 assists för att skapa ett mål för Juventus på Italiens högsta lekplats.

Kommande denna säsong spenderade Juventus-teamet mycket pengar på att försöka uppgradera sin trupp och ge Allianz den bästa kvalitetsavtalen. Dessutom leds “Old Lady” -laget av tränaren Sarri, som har bedrivit en attackerande fotbollsfilosofi.

Med hjälp av bra mittfältare i truppen och maximalt stöd från tränarna. I år fortsätter Ronaldo att förväntas spela boom för att bli en kandidat till titeln som toppanfallare Seria 2019-2020.

Krzysztof Piatek

Är Piatek rankat bland de bästa anfallarna på Seria 2019? Även om att komma till italiensk fotboll när spelupplevelsen inte är mycket, var karriären inte så härlig. Men den polska anfallaren spelade hård, explosiv och stilig fotboll i Genuas färger och kan se honom som lagets bärare.

Under säsongen 2018-2019 hade anfallaren Piatek 22 mål i Seria 2018-2019, han nådde toppen av Serias toppscorerlista för säsongen 2018-2019. Den här säsongen förväntas Krzysztof Piatek spela mer sammanhängande och skapa fler assists för att skapa mål för lagkamrater. Och med förmågan att hitta mål och stora möjligheter, anses den polska anfallaren vara en ljus kandidat för titeln toppscorer Seria 2019-2020.

Arkadiusz ägs

Arkadiusz Milik är en av de respekterade anfallarna av tränaren Carlo Ancelotti i varje match i Napoli under säsongen 2018-2019. Men fram till den andra fasen av den här säsongen kunde den polska anfallaren spela explosiv och visa sin roll i truppen att göra 17 mål och 3 assists.

Under säsongen 2019-2020 har Napoli inte mycket förändring i attacken. Arkadiusz Milik är fortfarande toppklassificeringen av tränaren Carlo Ancelotti i anfallspositionen och han är fortfarande toppscorer i Seria 2019.

Romelu Lukaku

Romelu Lukaku är den nya förskolan i Serie A, men den belgiska anfallaren förutspås fortfarande av seriascorer 2019-2020 säsongen på grund av förmågan att integrera mycket bra med sina lagkamrater. Dessutom är den före detta MU-spelaren extremt underlättad av Conte-tränaren att helt lysa i Inter Milan-lagtröjan för säsongen 2019-2020.

Under Serie A-säsongen 2018-2019 hade Duvan Zapata 23 mål och 7 assist i Atalanta. Fram till denna säsong spelade den belgiska anfallaren för Atalanta-klubben på lån.  

Enligt BBC-statistik iptv flashback är anfallaren Duvan Zapata spelaren gse smart iptv med förmågan att träffa målet och springa bra för att iptv king forum dra nytta av de bästa möjligheterna i de gratis iptv 5 bästa anfallarna i Serie A säsongen 2018-2019. Och om Duvan apple sweden Zapata fortsätter att upprätthålla den stilen, förtjänar han iptv abonnemang absolut att förväntas vara på Seria 2019 toppscorer listan när den här säsongen slutar.