Kubo Takefusa bahnhof tv är för närvarande ett mycket iptv app framträdande namn på japansk fotboll. Även om rapid iptv sweden han just fyllt 18 år har den här killen iptv community rekryterats av netflix sverige utbud Real Madrid Royal Spanish Club. Så, iptv free vad är orsakerna till att detta vikingiptv japanska fotbollsbarn fångade ögat på tränaren för världens iptv extreme pro största klubb?

Bakgrund för japansk fotbollsbarn – Kubo Takefusa

Kubo Takefusa föddes den 4 juni 2001. Han föddes i Kawasaki City, Japan. Fans här gav honom också smeknamnet Messi Japan.

Från en tidig ålder utsattes Kubo för fotboll. Eftersom hans far brukade vara tränare så han hjälpte honom att träna professionellt från början. Därför har Kubo när han växer upp mycket skickliga färdigheter i fotboll.

Den här unga mannens talang var mycket snart känd för världsfotboll. 2009 när Kubo deltog i Barcelona sommarfotbollsläger i Yokohama. Vid den tiden uppnådde pojken titeln som bästa spelare.

Det var denna prestation som hjälpte Kubo att få ett öga på speiderna i träningsugnen La Masia. Enligt Kubo Takefusa-familjens andel av dagens fotboll har hans mor ingen avsikt att höja honom till en utmärkt spelare.

Därför vill familjen att hennes son ska välja och uttrycka sina drömmar. När han kom till Barcelona först visades Kubos talang. För närvarande spelar han för RCD Mallorca på lån från Real Madrid.

Den japanska fotbollsbarn Kubo Takefusas konkurrenskraft

Varför kallar fans Kubo Japanese Messi? Vilka speciella förmågor har den här spelaren? Vi kommer att ta reda på informationen nedan.

Första gången av Kubo Takefusa

Från 7 års ålder har Kubo spelat för FC Persimmon. Detta är en lokal klubb baserad i Kawasaki stad. År 2009 hade denna pojke vunnit MVP på Barcelona Camps sommarläger i Japan.

2010 gick Kubo Takefusa med sitt team för att delta i Sodexco Cup i Belgien för att sändas direkt av VTV3. Kubos lag slutade dock endast på nr 3, men för Kubo vann han titeln som bästa spelare. Därefter överfördes han till ungdomslaget i Kawasaki Frontale.

FC Barcelona

2011 rekryterade La Masia – FC Barcelonas ungdomsakademi officiellt Kubo Takefusa. Vid den här tiden spelade pojken för Barca-teamet Alanvin C.

Under den första säsongen 2012-2013 var han turneringens toppscorer. Mest imponerande är de 74 mål som Kubo gjorde i 30 matcher.

Vid den tredje säsongen 2014-2015 spelade Kubo för Barcas U14-lag. Detta beslut bröt emellertid villkoren i UEFA: s policy. På grund av detta fick unga Kubo inte spela. 2015 återvände Kubo Takefusa till Japan och tecknade ett kontrakt med FC Tokyo.

FC Tokyo

Kubo Takefusa fotbollsnyheter spelades för U18 Tokyo 2016. Han debuterade i J3-ligan mot AC Nagano Parceiro. 2017 blev Kubo den yngsta spelaren som gjorde mål i J League.

Riktigt madrid

I juni 2019 har den spanska Royal Real Madrid Club officiellt rekryterat Kubo. Detta är den stora drömmen för många fotbollsspelare i världen.

Detta överföringskontrakt kostar upp till 2 miljoner euro. Denna affär har skapat en stor surr i allmänhetens åsikt. I en galax med många superstjärnor är Kubos chanser att spela svåra.

Därför, för att främja talang för japansk fotboll underbarn, registrerades han för att tävla på Real Castilla. Kubo har visat sina goda egenskaper när han spelade för Team B of Real.

Mallorca

I augusti 2019 anslöt sig Kubo till RCD Mallorca på ett låneavtal från Real. Denna spelare debuterade i början av september 2019 när han tittade på TV i detta ögonblick kan se.

Japansk fotbollsbarn har inget särskilt

Kubo Takefusa är bara 1 m70 lång, men har samma tekniska egenskaper som Messi. Han kan dribla bollen snabbt och utan extra drag.

Med gott taktiskt tänkande visade Kubo Takefusa ett brett synfält för att fånga bollen. När det gäller expertis är Kubo mycket uppskattad i sin spelstil och självförtroende.

Han är en mycket strikt fotbollsspelare för sig själv, så Kubos mentala styrka är mycket tränad. Detta har gett fördelar i utländska tävlingar.

Tidningen Marca använde komplimanger på Kubo Takefusas framträdande på sin debut på Real Madrid. Den japanska fotbollsbarnen har satt sitt prägel med de bästa driblarna.

Med den information rapid iptv om den japanska fotbollsbarn Kubo Takefusa som vi vill dela med våra läsare, måste det ha hjälpt människor att bättre förstå denna begåvade spelare. Visst i den närmaste framtiden kommer den här spelaren att ha mycket att bidra till världsfotbollsbranschen med många fler iptv m3u framstående resultat.