VLC är ett bra program om du vill strömma live-tv från din dator och bärbara dator. Du behöver bara en lista över kanaler i M3U-formatet för att köra den med den här programvaran.
Det finns två olika sätt att använda IPTV med VLC. Ladda ner och följ steget för att installera VLC Media Player

Den första metoden, Get Link M3u och Download File m3u

Steg 1: Först och främst öppna VLC Media Player
Steg 2: Sedan är det bara att dra och släppa m3u-filen laddas ner till din VLC eller öppna den via Media> Öppna Arkiv> “Välj .m3u filen”

Du bör nu kunna titta på IPTV med VLC
att byta kanal, gå till “Visa” på menyn område och navigera till “Playlist” (CTRL + F eller Kommando + L på Mac)
Du kommer nu att se en lista över tillgängliga kanaler till att välja. Du kan använda sökfunktionen för att hitta en kanal.
Allt gjort.
Du vet att det borde vara bra att titta och titta på dina favorit-tv-kanaler med hjälp av VLC Media Player!

Den andra metoden, du behöver inte ladda ner m3u-filen.

Steg 1: Kopiera din M3u-länklista
Steg 2: Klicka på Media och klicka på Streamen. Dialogrutan Öppna media är öppen
Steg 3: Klistra in din M3u-lista och klicka på Spela upp.
Steg 4: Vänta tills hela kanalen laddas. CTRL + L för att öppna spellistan

OBS: Om du använder VLC, har den inte EPG.

.

VLC lanseras med funktionen att lyssna på musik, titta på högkvalitativa filmer i många olika format. Inte bara det, men VLC kan också användas som en smart TV. Det finns väldigt få personer som använder VLC Media Player för att titta på tv-serier på nätet. Därför är VLC-funktionen eroderad över tiden. För att markera VLC Media Players online-tv-visning, kommer vi att styra dig för att använda VLC för att titta på TV. Jag hoppas att den här artikeln hjälper många användare idag.

Vad är VLC?

VLC är en mediaspelare och streaming media server med multiplatform och skrivet av VideoLAN-projektet. VLC stöder många metoder för ljud- och videokomprimering, liksom många filformat, inklusive DVD-Video, Video CD och streamingprotokoll. Tillåter streaming av datanät och transkodning av multimediefiler.

VLC är en bra app du borde veta

Hur man tittar på tv online via VLC?

Följ bara stegen nedan, du kan titta på TV online via VLC-applikationen.

Hämta och installera VLC

VLC har utmärkta videopresentationsmöjligheter. Det kommer att vara olyckligt om du inte vet hur du fullt ut ska tillämpa dessa VLC-funktioner, särskilt online-sändningsfunktionen. Nu behöver du inte öppna webbplatsen, logga in på adressen för varje kanal att titta på. Du kan titta på live-tv i datorns VLC-applikation.

För att kunna använda den här online-sändningsfunktionen måste du först ladda ner och installera VLC-applikationen på din dator. Förutom VLC måste du ladda ner Plug-in för Octoshape för att stödja processen. Innan du laddar ner Octoshape, stäng av VLC-programmet. När du har laddat ner Octoshape kan du aktivera VLC-applikationen som ska användas. Octoshape plugin gör det enkelt att välja din favoritkanal för streaming.

Ladda ner VLC-kanallistan

När du har slutfört VLC och plugin-nedladdningsprocessen måste du ladda ner VLC-kanallistan. Denna lista med kanaler spelas enkelt upp i VLC-programmet om du följer stegen nedan.

Fyll i alla tre steg för att titta på TV online via VLC-applikationen

Öppna VLC-sändningsfilen online

Detta är det viktigaste steget i att utforska överföringsfunktionen via VLC. För att öppna online-sändningsfilen måste du starta den här applikationen i datorns bakgrund. Ett nytt gränssnitt visas, leta i avsnittet Media och klicka i rutan Öppna fil.

Ett annat nytt gränssnitt kommer att visas, i det här nya gränssnittet bör du hitta länken i listan över kanaler som du just laddat ner. Klicka på den här länken och klicka på OK-rutan för att lista den i VLC.

Dessa online-tv-kanaler är inte bara tillgängliga på Windows-baserade datorer, men är också kompatibla med datorer som använder andra operativsystem, som Linux eller Mac OS X.

Efter att du framgångsrikt har skickat kanallistan till VLC, för att se kanallistan, kan du klicka på “Visa”, klicka på spellistan. För att återgå till huvudskärmen kan du också göra det här.

Sättet att se live-tv via VLC är väldigt enkelt. Vem som helst kan utföra dessa operationer. Nu behöver du bara internet och en dator, du kan titta på TV var som helst!

Kontakta oss för mer information med IPTVBilliga.com
Email: [email protected]
Skapa ett testkonto för att se hela listan över IPTV-kanaler>> Få gratis prov
Du kan läsa mer: Serviço IPTV | IPTV | Tutorial IPTV 

TAG: iptv Latin spelare för PC, ladda ner iptv pc, IPTV program för pc, descargar iptv pc, ss iptv pc, lat iptv pc, descargar ss iptv pc, IPTV ansökan om PC, IPTV pc descargar, MXL iptv pc, IPTV reproducer för pc, IPTV pc canias vad den bästa IPTV ansökan om pc