Om du använder IPTV kan du titta på många kvalitets-TV-kanaler i många länder runt om i världen. En av de anmärkningsvärda fördelarna med IPTV är att den kan installeras på många olika enheter. Här är några instruktioner för hur du använder IPTV på Enigma2 (Linux), du kan referera till att konfigurera det själv.

Så här konfigurerar du Enigma2 IPTV-enheter (Dreambox / Vu + etc) med PuTTY

Översikt över Enigma2 på Linux-baserade TV-lådor

Den viktigaste aspekten av Linux-baserade mottagare (satellit, markbunden, kabel eller en kombination av dessa) är den som de har

  • En PowerPC-processor som gör att firmware kan uppdateras av användaren (eftersom det verkligen är en Linux-baserad dator än en mottagare med en patch)
  • En Ethernet-port som tillåter IPTV-åtkomst, 7-dagars online EPG och nätverksfildelningstjänster
  • Det levereras vanligen med en villkorad åtkomstmodul (CAM) för att låta ett smartkort infogas för att ge tillgång till krypterade kanaler

Den Linux-baserade produktionsprogrammet som ursprungligen användes av Dreambox har ursprungligen utvecklats för DBox2 av Tuxbox-projektet. Nu kan du titta på vår IPTV i din enigma2 låda som Dreambox, VU DUO, VU +.

Steg 1: Installera putty

# 1: Jag kommer till http://www.putty.org/ och    ladda ner Putty: Om din dator är 64-bitars, ladda ner Putty.exe 64-bitars
Om 32-bitars nedladdning, ladda ner 32-bitarsversionen.

# 2: Installera sedan Putty på datorn

Steg 2: Installera din IPTV-kanal

# 1: Öppna Putty
# 2: I värdnamnet (eller IP-adressen) anger du din Enigma2-enhetens IP-adress.
(Du hittar IP i: Meny> Information> Nätverk)
I anslutning skriver du på Telnet

Klicka på Öppna, du kommer att se den svarta skärmen

# 3: Användarnamn och lösenord inmatat (användarnamn och lösenord: root) och Enter

# 4: Kopiera den här kommandoraden:

 wget  -O /etc/enigma2/iptv.sh ” http://IPTVBilliga.link:6969/get.php?username=YourUsername&password=YourPassword&type=enigma22_script&output=ts ” &&  chmod  777 /etc/enigma2/iptv.sh && / etc /enigma2/iptv.sh

OBS: Den här raden är bara ett exempel, du kan ersätta ditt användarnamn och lösenord med användarnamnet och lösenordet som jag skickar till dig i e-postmeddelandet när du registrerar dig på webben.

Om du inte har ut kan du begära en IPTV-prenumeration med IPTVBilliga

Cole nej DCC ou Putty ssh

# 5: Typ / Vänta på att den ska installeras

# 6: omstart eller mottagare

# 7: Gå till din “Favoriter” rutan och du bör ha en ny bukett med namnet
Video youtube:

.

.

Guide till att lägga till EPG IPTV-signatur

Förutom att installera IPTV på Enigma2 (Linux), bör du läsa EPTV-handledningens IPTV-prenumeration enligt följande.

Först hämta e-channelizer från  http://echannelizer.com/downloads.php#

Ange sedan DVD-referenser för EPG IPTV-kanaler.

Observera att TV-kanaler måste installeras på en Windows-dator.

Om din ruta redan har fungerat med EPG Satellite, dra och släpp helt enkelt (medan du håller ctrl) motsvarande satellitkanaler längst upp på IPTV-kanalen. Detta hjälper dig att tilldela rätt referens till den.

Nästa steg du behöver göra är att skriva ändringarna i rutan. Din ruta startar om det grafiska gränssnittet och då är det okej, du kan börja njuta av de fascinerande IPTV-kanalerna.

För att förstå stegen för att installera IPTV på ett visst sätt kan du höra youtube videoen: https://youtu.be/1hnoyi7XpIE . Du behöver bara följa videon noggrant och följ stegen-för-steg-instruktionerna för att helt enkelt installera IPTV.

Om IPTV inte kan installeras enligt anvisningarna, vänligen kontakta oss för installationsstöd.

Viktig anmärkning: Du måste använda rätt typ av enhet som du har registrerat på ditt konto. Vi skickar M3U-filen och EPG-filen efter registrering. Vänligen kolla din email för information. Om du använder flera enheter, kontakta oss via Skype för mer detaljerad rådgivning.

Med andra typer av enheter tillhandahåller vi också information om installationsanvisningar. Vänligen se hur du installerar och använder enkel IPTV.

Kontakta oss för mer information med IPTVBilliga.com
Email: [email protected]
Skapa ett testkonto för att se hela listan över IPTV-kanaler>> Få gratis prov
Du kan läsa mer: IPTV Service | IPTV Kanaler | IPTV Guide  

TAG: plugin iptv enigma2, iptv enigma2 azbox, iptv enigma2 plugin, iptv para enigma2, polska iptv enigma2, gratis iptv enigma2, iptv spelare enigma2 nedladdning, iptv spelare enigma2, iptv para enigma2, iptv spelare enigma2 plugin, iptv spelare enigma2 youtube,