Hej! Jag tackar för att du tittade. Idag ska vi berätta hur du ställer in din chromecast. Vi har fått några frågor och vi är här för att svara på alla dina frågor.

Det här är din chromecast. Den fantastiska enheten din för endast $ 30 får åtkomst till detta. Här är din HDMI. Du kommer att ansluta det till din TV nu. Här är din nätadapter, du kan också använda den här rätten till ditt USB-avsnitt på din TV. Men varning om du gör det när du stänger av din TV, gissa vad ingen kommer att vara hemma. När du försöker varna Google hem, om du har det på din AC, oavsett vad den kommer att kunna registrera i standby, kommer alltid att stå vid du vill se var den listas. Jag ska visa dig. Så det här är din chromecast. Vi anslutit den till HDMI, och vi har också anslutit den till AC hög. Så vi har startat upp chromecast. Vi har laddat ner Googles hem-app.

Nu ska vi visa dig hur du ställer in Chrome. Så jag kommer till Googles hem. Och som ni märker kommer detta upp så att du har YouTube, Netflix. Vi kommer att gå till det övre högra hörnet här, och det kommer att säga måste konfigureras. Så vi kommer att klicka på installationen, och du bör få en studsikon. Och vi ska gå till det nedre hörnet här, där det står fortsätt, och det borde ansluta till din chromecast. Detta noterar att din mobila enhet kommer att byta till en tillfällig Wi-Fi-hotspot och titta på detta på din chromecast, så vi har en inställning just nu. Fortsätt följa anvisningarna på telefonens surfplatta eller bärbara dator. Så det kommer att fråga dig om du ser koden, koden är här en 4q5. Jag ser koden. Så det kommer att ge dig en varning. Vi fortsätter nu. Vi vill uppenbarligen vara inloggade. Så jag kommer att avlogga det, och jag kommer att fortsätta, jag kommer att säga ok till det, och vi kommer att fortsätta. Så det ansluter nu till mitt nätverk som råkar kallas 5t nu. Om du behöver några felsökningstips finns det platser att se ut som hjälp med chromecast comm slash. Men vi ska hjälpa dig med det här. Så du behöver inte besöka, det är mycket mer insiktsfullt och härligt på detta sätt. Jag säger dig okej.

Den är redo att gjutas. Det är en fortsättning i nedre hörnet. Du kommer att klicka på det, och vi kommer att logga in. Och det borde automatiskt känna igen dig. Vi kommer att ställa in det som oss själva här med den här hemmeautomationen, och vi kan hoppa över den här delen, eftersom vi kommer att visa dig hur du ska cast, och voila. Nu vill vi ändra namnet, så vad du ska göra är att du kommer att gå in i det här avsnittet här, och du ska gå till dina enheter, du kommer att ändra det genom att klicka på översta högra hörnet. Inte den här, den här, just här är inställningar, och vi kommer att ändra namnet. Så det säger att det kallas detta som är ett dumt namn. Så vi kommer att vilja ändra det till något roligare. Jag kommer att ändra det till min TV, och det för att göra det gjort. Okej och nu kan du se i det nedre hörnet. Det säger min TV. Det är dags att visa hur man gör castingen. Så vad vi ska göra är att vi kommer att klicka på här. Och du ska gå till hostskärm. Och vi ska gå till min tv. Vad vi har bytt namn på det, och det borde anslutas just nu. Så jag kastar nu dessa träd till min TV. Så här är vi. Det här är vår fantastiska hemsautomationssajt här. Nu ska jag byta källa. Och vi ska visa dig hur du använder det med din Google-puckel. Okej så vad vi ska göra är att gå till vår källa. Och jag ska gå till HDMI. Det är anslutet. Och nu ska jag stänga av det. Så jag kastar nu dessa träd till min TV. Så här är vi. Det här är vår fantastiska hemsautomationssajt här. Nu ska jag byta källa. Och vi ska visa dig hur du använder det med din Google-puckel. Okej så vad vi ska göra är att gå till vår källa. Och jag ska gå till HDMI. Det är anslutet. Och nu ska jag stänga av det. Så jag kastar nu dessa träd till min TV. Så här är vi. Det här är vår fantastiska hemsautomationssajt här. Nu ska jag byta källa. Och vi ska visa dig hur du använder det med din Google-puckel. Okej så vad vi ska göra är att gå till vår källa. Och jag ska gå till HDMI. Det är anslutet. Och nu ska jag stänga av det.

Jag ska visa dig hur det fungerar med vår fantastiska enhet. Jag ska visa dig hur man ska komma igång. Google Play dance party mix på min TV. Det är perkolerat allt. Just här är en YouTube-spellista som heter upbeat dansgolv partymusikvideospellista december 2015 till 2012 och spelar på min TV. Om du märker att TV: n är påslagen och den kommer att spela igenom den chromecast som vi har satt upp. Som du kan se. Det är en one-stop-shop och det har kunnat ta med festen och visa oss lite dansnyheter. Just här kolla in den killen.

Vi hoppas att du gillade den här videon. Om du inte snälla, låt oss veta varför i kommentarsavsnittet som alltid prenumerera och ge oss tummen upp eller ner. Allt är bra. Vi värdesätter dig. Tack för att du tittade