Gianni Infantino är iptv sweden ett nytt namn i dagens fotbollsvärld. Han har just iptv player blivit utnämnd till att ersätta Sepp Blatter som kanal 12 play president för världsfotbollsförbundet . Denna nya president lovar att ta med nya saker, kanal 12 play förbättra världsfotboll. Därför började informationen om den här tv .nu mannen att bli intresserad och sökt av fans.

Bakgrund för presidenten för världsfotbollsförbundet – Gianni Infantino

President Gianni Infantino föddes den 23 mars 1970. Han föddes i Brig, Schweiz även om hans föräldrar är italienska. Men hans familj har invandrat till Schweiz sedan han var barn.

I sin ungdom var Gianni Infantino ett stort fan av kungasporten. Han är en av de lojala fansen av Inter Milan-klubben. Gianni Infantino delade det: Som barn bad han ofta sin far att åka ett tåg över gränsen för att titta på Inter’s match.

Han växte upp och tog examen från juridiska fakulteten vid universitetet i Fribourg. I synnerhet är han flytande på fem språk: italienska, franska, tyska, engelska och spanska. Innan hon kom till UEFA: s personal arbetade Infantino på sportforskningscentret vid Neuchatael University.

Dessutom har han blivit rådgivare för många fotbollsbyråer i Italien, Spanien och Schweiz. För närvarande är han gift och har fyra barn.

I februari 2016 valdes Gianni Infantino till president för världens fotbollsförbund, dagen då han tillträdde direkt i fotbollskanalerna. Han ersatte tidigare ordförande Sepp Blatter, som avgick för korruption och penningtvätt.

Gianni Infantinos karriär innan han tog över som president för FIFA

Även om han var en fotbollsentusiast från en tidig ålder, valde han inte själv professionell fotbolls väg. Vid den tiden beslutade han att studera juridik vid universitetet i Fribourg i Schweiz. Under tonåren hade han många jobb att tjäna pengar för skolan.

Som ett ödesdigert arrangemang drog emellertid Gianni Infantino fortfarande närmare bollen. Efter examen blev han fotbollskonsult i Italien, Spanien och Schweiz.

Och sedan började Gianni arbeta på FIFA sedan 2000. Efter fyra års arbete utsågs han till chef för juridisk avdelning. 2009 befordrades han till UEFA: s generalsekreterare och blev också Michel Platinis högra man.

Hans karriär har utvecklats mycket starkt eftersom Gianni Infantino är mycket begåvad. Han kan prata 5 olika språk på bara 75 sekunder. Detta är ett av de talanger som till och med ESPN beundrar.

Hans bidrag till UEFA och världsfotboll har bidragit till att förbättra Giannis namn och rykte. Dessutom kommer de som ofta följer dragningen för Champions League eller Europa League säkert att veta om honom.

Gianni Infantino som president för världens fotbollsförbund

Det kräver mycket arbete, Gianni Infantino kan bli president för FIFA och dessutom är det lite tur. Vi kommer att lära oss om Gianni Infantinos valprocess och hans förväntningar på världsfotboll.

Valprocessen till president för världsfotbollsförbundet

2011 anklagades då UEFA: s president Michel Platini plötsligt för korruption för 2 miljoner schweiziska franc. Därför förbjöds Michel från fotbollsaktiviteter efter 6 år och naturligtvis hade han inte rätten att köra för FIFA: s president.

Av denna anledning var Gianni Infantino ovillig att bli en kandidat för denna ädla position. Han valde till slut i slutet. Det oväntade hände dock när Gianni överträffade de ljusaste kandidaterna som Prince Jordan, Ali bin al-Hussein, … för att bli vald till FIFA-president.

Löften från presidenten för världens fotbollsförbund

Gianni Infantino förväntas av fansen bli den nya revolutionära världsfotbollsförbundet. Mannen sa: “Alla, snälla stöd och var stolt över vad vi kommer att göra. Vi kommer att föra en ny era för fotboll. ”

Den första och viktiga uppgiften för Infantino är att bekämpa korruption och mutor. Under åren är korruption och mutor den kniv som har undergrävt denna myndighet.

Dessutom förde denna president också stora reformer i FIFA. En av de mest svarade planerna är att öka antalet lag som deltar på WC till 48 lag. Samtidigt kommer denna turnering att hållas i många olika länder.

Således har vi träffats för smart iptv sverige att ta reda på information om världsfotbollsförbundets ip-tv president Gianni Infantino. Vi hoppas att den här bästa iptv boxen mannen fortsätter att hjälpa fotbollsindustrin att växa och bli mer king iptv framgångsrik i framtiden.