Wu Lei anfallare cmore prova på kallades “Ronaldo Kina” är en av de ljusaste stjärnorna i landet arabic iptv miljarder människor. Under bästa iptv sverige säsongen iptv shqip La Liga 2019-2020, i 19: e omgången, gjorde Wu Lei poäng mot Barcelona och blev den första kinesiska spelaren i historien som gjorde detta. Detta har skapat en passionerad våg i Kina.

Om Wu Lei

Wu Lei föddes den 19 november 1991 i Kina. Han är en av de ledande strejkarna i landet med miljarder människor som för närvarande spelar för RCD Espanyol-klubben i La Liga. Denna spelare föredras också av många människor med namnet Ronaldo China.

Han är en ledande stjärna i kinesisk fotboll och gjorde också flest mål för Shanghai SIPG med totalt 169 mål. Dessutom är Wu Lei också en formidabel målscorer i den kinesiska Superliga-historien med 102 mål. Dessutom har han många olika poster.

År 2019 flyttade Wu Lei för att spela för RCD Espanyol mot en avgift på 2 miljoner euro. Han var den andra kinesiska spelaren som spelade i La Liga innan Wu Lei var Truong Thanh Dong. Den 2 mars 2019 log lyckligtvis mot Wu Lei när alla hans ansträngningar lönade sig med sitt första mål i La Liga mot Barcelona.

Wu Lei satt en historisk milstolpe när han slet Barcelona

Den 5 januari hade Espanyol en match mot topplaget Barcelona i den 19: e omgången av La Liga. I början tog Espanyol ledningen med ett mål i den 23: e minuten men förlorade sedan 2 mål i rad i början av andra halvlek.

När han kom in i den 74: e minuten gjorde Wu Lei ett bra mål för Espanyol-klubben när han gjorde ett 2-2-mål med ett 88: e minuts mål. Den kinesiska spelaren tog en pass från Matias Vargas och flydde ner till höger om straffområdet och fortsätt att korsa hörnet för att besegra målvakten Neto full av magi.

Målet med “kinesiska Ronaldo” Wu Lei fängslade flest fans, särskilt fansen i nationen på miljarder människor. Dessutom är han också en ljus plats att bli upphetsad av den dystra atmosfären i detta lands fotboll i år.

Wu Lei kom in i kinesisk fotbolls historia när han blev den första kinesiska spelaren som gjorde mål mot Barca. Dessutom är detta också det andra målet för den 29-åriga anfallaren den här säsongen sedan han gick med i den spanska klubben.

Tack vare detta mål gen iptv blev Wu Lei det mest populära namnet i kinesiska sociala nätverk med nyckelordet smart iptv channel list “GoldeWuLei” (Wu Leis mål). Detta viaplay ppv sökord äger upp till 220 miljoner sökningar på Weibo. Dessutom sänds iptv pro en serie tv-kanaler i detta land live denna ip tv box match. Matchens varaktighet är 04:00 (tid för Peking), men iptv playlist m3u download 2017 det finns cirka 1 miljard visningar.