Fikayo Tomori verkar vara iptv kanaler ett okänt namn för fotbollsfans i världen. Men direkt fotboll telia iptv sa att han var försvararen på lönen hos en av de hur fungerar apple tv bästa engelska free iptv m3u klubbarna – Chelsea. vad är smart iptv samsung speciellt med Fikayo Tomori försvarare ?

Om Fikayo Tomori

Fikayo Tomori föddes 19 december 1997. Han är för närvarande en professionell spelare som spelar som försvarare för Chelsea Club i den engelska Premier League.

Tidigare sade den direkta fotbollslänken Fikayo Tomori hade spelat för Kanada på en ung nivå. Fikayo Tomori beslutade dock att spela för England när han växte upp.

Fikayo Tomori gick med i Chelses ungdomsakademi vid 8 års ålder och uppnådde framgång. Enligt fotboll VTV6 spelade den här killen mycket imponerande i FA- och UEFA Cup-ungdomslagen 2015 och 2016.

Efter det var Fikayo Tomori på lån under perioden 2017/2019 innan han kallades tillbaka av Chelsea-ledningen. Banh TV-statistik visar att försvararen Fikayo Tomori spelade 78 matcher för andra klubbar, innan han spelade för Chelsea 1.

Försvarare Fikayo Tomori – Med lån på Derby County

21-åringen, som växte upp på Chelseas akademi online, sa att han har vunnit ädla utmärkelser i ungdomsturneringen. Innan han debuterade för Chelseas första lag 2015/2016 hade Fikayo Tomori 49 matcher för Derby County i alla tävlingar.

Med denna prestation vann Fikayo Tomori och laget play-off-positionen i kampanjen. Enligt live-sändningen av VTV6-fotboll gav han följande uttalande: “Jag är mycket glad över att fansen har erkänt mitt hårda arbete och hoppas att jag kan fortsätta med det till slutet. säsong så att vi kan komma in i slutspelet och vinna en biljett för att spela i Premier League. “

När du spelade för Chelsea under säsongen 2019/2020

Enligt dagens fotboll har försvararen Fikayo Tomori fått många komplimanger från fotbollsexperten Garth Crooks. För när du tittar på vtv6-tv kan du känna igen hans imponerande prestanda framför Wolves.

Spelaren fick officiellt tillfälle av Lampard efter två säsonger på lån i Hull City och Derby County. Säkert nog, just den tid som L8 arbetade med Fikayo Tomori i Derby hjälpte honom att få lärarens öga.

I Chelseas 5-2-seger på Wolves hade Fikayo Tomori ett fantastiskt mästerverk. Som sådan tog han sig till Crooks bästa veckans lag. 

Att titta på livefotboll har lett Crooks komplimanger: ”Ett fantastiskt mål. Men det betyder mer. Tomori gjorde ett utmärkt jobb och det målet visade bara halva historien. Han spelade bra i 3-man-försvaret. “

Dessutom finns det en ytterligare komplimang till denna begåvade unga försvarare: “Tomoris förtroende för att sätta bollen i straffområdet och skapa för Tammy Abraham visar att den här killen inte är en vanlig försvarare. Detta är som jag tänker följa. “

Chelsea-fans iptv box bäst i test kommer säkert att vara bästa iptv appen glada över Crooks dream iptv sverige komplimanger till försvararen gunnars Fikayo Tomori. Det verkar som att iptv epg juvelerna som Lampard i Derby County utarbetar har sin effekt på samma sätt som Mount och Abraham har visat.