I anledningen streama tv kanaler till slutet av 2020-talet har den berömda iptv forest tidningen France Football publicerat en lista över de bästa spelarna för iptv smart världsfotboll under bästa iptv boxen 2018 de senaste tio åren. Vilka latvia svenska namn har 2010- teamet på iptv android det valda laget?

Målvaktsposition i det typiska laget på 2010-talet

Under detta decennium finns det många namn som nämns som Buffon, Casillas eller Neuer. Men den spanska målvakten är det mest värdiga namnet.

Denna legendariska målvakt startade årtiondet med WC-mästerskapet 2010. Därefter gick han också med i det spanska laget för att vinna Euro 2 år senare. Inte bara det, matcherna för Real Casillas har tjänat de flesta av de ädla titlarna. I synnerhet har St. Iker nått topp 10 gyllene bollar tre gånger under denna period.

Tillsammans med det sa k + pc att Manuel Neuer och Buffon också förtjänar denna position. Men totalt sett har ingen jämfört med Casillas under det senaste decenniet.

Försvarare i det typiska laget

I denna position finns det många värdiga namn. Men i högervingen har namnet Philipp Lahm visat sig vara mer värdigt 2013 Champions League med Bayern och WC 2014 med det tyska laget.

För mittbacken är det erkänt att Virgil van Dijk och Sergio Ramos är de två namnen som förtjänar mest. Den holländska försvararen var inte så framträdande i de tidiga stadierna, men vad gäller effekter visade han sig värd att vinna Champions League med Liverpool 2019.

För RAMOS är han ett ersättningsbart namn i försvarets centrum. Med 4 Champions League-titlar med Real och två gånger den högsta tronen med det spanska laget i WC och Euro. Så Ramos är ett namn som är för värdig till vänsterbacken Marcelo.

Mittfältslinjen dominerar Europa

Barca och Real har varit de dominerande klubbarna i Europa under många år, så det är ingen överraskning att spelarna som spelar för dessa två lag är utmärkta. I synnerhet är Xavi och Iniesta de klassiska matchkorten på mittfältet i Barca och världsfotboll.

Efter att ha framgångsrikt tävlat på både nationell nivå och klubbnivå var dessa två namn nödvändiga för decenniets lag. Dessutom är Modric det återstående namnet när Ronaldo och Messis dominans i det gyllene bollen tävlar.

Mycket enastående attack

Om du pratar om att attackera varor kommer det att finnas många utmärkta namn. Emellertid, när det gäller stabilitet och excellens, överskugade C. Ronaldo och L.Messi resten.

Två målskårare på toppnivå ip king har vänt på att vinna en gyllene boll efter en under det senaste iptv player android decenniet. Det andra namnet svenska kanaler iptv verkar inte vara iptv test värt mer än Neymar, denna brasilianska spelare lovar att dominera europeisk fotboll under de kommande åren.