Hej, vad händer. Det här är General Taggart och i den här videon berättar jag om Beelink Android 6 box.

Själva maskinen innehåller 8-kärnprocessor med 2 GHz CPU. Den har 2 GB ram och 16 eller 32 GB diskutrymme beroende på modell. Den har 2x USB-portar. Plats för micro SD-kort. SPDIF digital ljudutgång. Hdmi-utgång. 1 GB LAN och Wlan och Bluetooth. Maskinen styrs av fjärrkontrollen och den levereras med maskinen. Och du bör behålla din fjärrkontroll. I funktionssätt eftersom det är det enda som kommer att starta din Box. Men om du lyckas bromsa eller förlägga denna kontroller kan du fortfarande få maskinen igång genom att ta bort och sätta tillbaka strömkabeln i rutan. Så du kan inte “tegla” den här maskinen genom att tappa eller bryta fjärrkontrollen. Jag får den här maskinen som en ersättning för Smart-tv. Du kan få den här maskinen från  gearbest.com. Och några andra leverantörer online. Maskinen har bra prestanda / pris. Så det här är Beelink GT1-låda med Android-version 6.01 och säkerhetsuppdatering från augusti 2016. Så jag kommer att visa upp vissa medierbox-relaterade funktioner.

Den första applikationen är Netflix. Den här versionen fungerar lite bättre än den tidigare versionen med fjärrkontrollen. I äldre version var det lite svårt att använda fjärrkontrollen för att navigera i GUI. Eftersom du inte lätt kan se var markören finns, men den aktuella versionen fungerar mycket bättre. Men att välja tv-serier är mycket svårt med fjärrkontrollen och i musläge. Det är väldigt långsamt att göra. Men med dedikerad pekplatta eller liknande enhet kan du välja avsnitt enkelt. Yle Areena fungerar mycket bra med fjärrkontrollen Och jag gillade det väldigt mycket. Och det är ett bra exempel för videoapplikationer som fungerar perfekt med Android-boxenheter. Eftersom dessa enheter vanligtvis används med fjärrkontroller utan beröring, aktiverade kuddar respekterar YLE för deras fantastiska app, att använda med en fjärrkontroll. Maskinens kapacitet är perfekt för multimedia. Den har förinstallerat kodi med många förinstallerade plugins. Men jag tog bort alla dessa plugins först och installerade manuella plugins som jag faktiskt ville använda. Programvaran i sig har fantastiska funktioner för multimediaanvändning och den har fantastiskt plugin-stöd från tredje part. Du kan göra det till en mycket bra multimediaspelare för fjärranslutning i åtanke. Och totalt sett en bra programvara. Därefter kommer jag att visa Fox-spelprogram. Det var faktiskt huvudorsaken till att jag faktiskt fick den här enheten. Du kan inte använda den här programvaran alls med fjärrkontroll, men med den tredje partens pekplattkontroll fungerar den bra. Men tyvärr kan jag inte titta på Walking dead-episoden eftersom någon slags DRM-implementering som inte fungerar. Det finns massor av programvara att välja från Google Store och många av dessa appar kan användas med den här rutan. Jag använde en trådlös xbox 360-styrenhet som huvudspelkontroller. När jag anslöt den trådlösa mottagaren xbox 360 till USB, fungerade det direkt. Många spel fungerar fortfarande inte med spelkontroller alls. Eftersom de bara var designade för beröringsfunktioner som displayenheter som telefon eller PAD Även när jag trycker på vänster DPAD på Xbox 360-styrenheten går det avstängningsmenyn. Men med spelkuddar som är utformade för att fungera direkt med Android kan det fungera ok. Men tekniskt kan den köra många spel, men utan att fungera som controller. Många spel vägrade att börja med pekplatta. Vissa spel fungerar ok, andra har begränsad kompatibilitet, och andra fungerar inte alls med xbox 360-styrenhet. Så jag kan inte rekommendera den här enheten för speländamål utan fungerande controller. Men som ni kan se på mina spelupptagningar. Den här enheten spelar spel faktiskt mycket bra.

Som jag tidigare nämnde får jag den här maskinen för utbyte av smart-tv och med ett stort Android-programvarubibliotek har den potentiellt många användningsområden. Men bristen på rätt sätt att använda viss mjukvara med fjärrkontroll eller pekplatta är nackdelen. Eftersom många programvaror endast är designade för användning med pad eller telefon och fungerar inte på enheter utan pekskärm. Eller så är de inte fjärrkontrollkompatibla. Många gånger ser du inte vilket objekt som markeras när du använder fjärrkontrollen. Jag löste detta navigationsproblem med ytterligare tangentbord / pekplattkontroller som har sitt eget tangentbord och pekplatta i kombination. Maskinen själv har bra prestanda och prisförhållande för min användning. Men det har vissa problem med videospelare som vi ser till att Fox spela app. Men i allmänhet är det fortfarande en bra maskin för mitt bruk. Det är trevligt att se att du kan hämta det från Gearbest med EU-nätkontakt. Det skickas inifrån EU, och på detta sätt behöver du inte oroa dig för importskatter. Detta är General Taggart och låter spela.

HEJDÅ.