Det finns miljontals first class iptv fotbollsspelare över hela världen idag, men att inte kunna bli iptv kodi svenska kanaler en legend är något som inte royal iptv alla kan göra. Det är de som har gjort iptv kingz superprodukter viking film och satt många rekord. Så vem är de 3 spelarna som har gjort flest mål smart iptv philips i fotbollshistoria? 

Josef Bican – 805 mål / 530 matcher

Med hänvisning till den spelare som gjorde flest mål kan du tänka på Ronaldo eller Messi fotbollsstjärnor just nu. Men det är inte Josef Bican som har detta rekord med 805 mål i 530 officiella matcher.

Han var en österrikisk anfallare född 1913, ofta kallad Josef “Pepi” Bican. Under sin karriär har Josef Bican gjort totalt 1468 mål / 918 matcher inklusive vänskapsmatcher. Bican var också mottagaren av den bästa spelarskåren utmärkelsen 30-40.

Josef Bican är också känd som en enkel, standardperson med bra hälsounderlag. Han kan springa med en maxhastighet på upp till 100 m / 10.8s. Dessutom gjorde han sitt märke i sina fans hjärtan genom exakta och kraftfulla skott med blixtnedslag. 

Romario – 772 mål i 994 matcher

Romario de souza Faria är känd som en tidigare brasiliansk fotbollsanfallare. Han utsågs också till världens bästa spelare på 90-talet. Det var Romario som hjälpte Brasilien att sticka ut och vinna världsmästerskapet under 1994-VM.

Brasilianare är kända för sina skickliga färdigheter, topp fotboll. Detta har hjälpt honom att vinna många ädla titlar, till exempel den bästa spelaren, toppscorer, … Dessutom, i brasiliansk fotbolls historia, är han också den 3: e högsta målscorer i landet och 2: a i världsfotbollens historia.

Pele – 767 mål i 831 matcher

Pele är förmodligen det namn som alla fotbollsfans känner till. Han var förknippad med titeln “Soccer King” och blev en av de oumbärliga av de spelare som gjorde flest mål i världsfotboll.

Den före detta brasilianska fotbollsspelaren är en berömd legende med förmågan att utföra tvåbenta skott med toppklass och noggrannhet. Dessutom kan han också förutsäga nästa drag av spelarna på planen. Sedan dess har Pele hjälpt mig att uppnå stora prestationer som att bli det bästa fotbollsspelaren under det tjugonde århundradet. Dessutom har han varit den ledande anfallaren i Brasils team i över 100 år.

I sina 22-åriga shorts har Pele gjort 767 mål i 831 officiella matcher. Dessutom vann den brasilianska spelaren också 3 VM-troféer 1958, 1962 och 1970. Dessutom listades Pele också av tidskriften TIME på listan över de 100 mest inflytelserika i världen. 1999.

Ovan är de tre iptvking flashback bästa namnen på spelare som gör flest mål i iptv romania världsfotbollens historia som du säkert måste ip box veta om du iptv free trial är ett riktigt fotbollsfan.