Premier League är en av de m3u sweden mest intensiva ligorna i världen. Även om du kanske är framme giant iptv under större delen av bästa iptv boxen matchen kan du fortfarande vara en bästa iptv sverige förlorare i slutet av matchen. I den live fotbollsmatchen king iptv mellan Arsenal 1-2 Chelsea

Force fält i Arsenal 1-2 Chelsea match

Jämfört med oavgjort mot Bournemouth i mitten av veckan hade Arsenal två förändringar i truppen att spela mot Chelsea. I den sparkade Chambers och Guendouzi Sokratis och Xhaka.

Den högsta spelaren i angriparens linje är fortfarande det välkända namnet Lacazette. Stöd för honom är Aubameyang och Nelson, medan Oezil kommer att vara bakvakten.

För Chelsea-besökarna gav starten av Lampards tränare 2 förändringar jämfört med Southamptons nederlag i mitten av veckan. vtv6 hd live fotboll sa att Kovacic och Mount kommer att börja från början istället för Jorginho och Hudson-Odoi. Anmärkningsvärt, Pulisic trots hög form men inte på bänken för Blues.

Den första halvan av Arsenal mot Chelsea match

Med hemmafördel har Arsenal-spelare lagt sig in i spelet med förtroende. De höll ständigt på Chelsea med en kombination av hög noggrannhet. Gunners ställer ständigt upp effektiva bromssituationer.

Det huvudsakliga beviset är att när det nya spelet just har gått 13 minuter, har deras ansträngningar lönats med ett öppningsmål. Från hörnsparken på vänster vinge lyfts bollen in i straffområdet och Chambers nickar en assist för Aubameyang för att få ett nära mål.

Senare tid, när man tittade på matchen på bongdalive, spelade Chelsea mer beslutsam men kunde inte skapa mutationer. Med en stillastående, 34 minuter in i matchen, fick Lampard skicka Jorginho i stället för Emerson för att återta spelet.

4 minuter av skräck och utopi uppströms

Efter en dålig första halvlek försökte Chelsea under andra halvlek att pressa upp det attackerande laget för att hitta ett mål. Men mutationen i spelet är ännu inte tillgänglig, så attacklinjerna bröts enkelt av Gunners.

När det gäller Arsenal, under den nya tränaren Mikel Arteta, spelade de en helt annan typ av fotboll. Gunners attackerar, tvister och kontrollerar spelet ständigt bra. Det är styvheten i spelet som gör Chelsea-spelarna oroliga och ständigt gör misstag.

Lyckligtvis tog lyckan inte sidor för Arsenal, under de sista 4 minuterna av spelet förändrades allt helt. Chelsea fick en julklapp från målvakten Leno, efter att han rusade för att missa bollen från Mount’s hängande boll i den 88: e minuten, dämpade Jorginho snabbt bollen nära väggen för att få spelet i balans igen.

Bara fyra minuter senare gjordes ett avslutande slag av Chelsea med en mycket snabb utgångssituation av Willian. Därefter hjälper Abraham att besegra Leno lätt. Under återstående tid pressade Arsenal upp det offensiva laget men kunde inte vända situationen.

Efter att ha vunnit gen iptv mot Arsenal hade Chelsea fast den fjärde positionen i den engelska Premier League med 35 poäng mer än laget bakom MU 4 poäng. Samtidigt har Arsenal 1-2 Chelsea-matchen gjort Gunners-uppdraget extremt svårt med endast 24 poäng och rankas bästa iptv leverantör för närvarande gse iptv windows på 12: e plats.