Det argentinska android tv box sverige fotbollslaget, även känt som La iptv lagligt 2018 Albicelestes, får alltid uppmärksamhet iptv list sweden från många fans runt om mag 250 iptv sverige i världen varje gång de spelar. I synnerhet har Lionel Messi iptv svenska kanaler betraktats som grundpelaren i laget i många år. Han har för närvarande flest målskyttare för det Argentina laget som ännu inte har vilken iptv box är bäst överträffat.

Lionel Messi (70 mål)

Lionel Messi anses för närvarande som superstjärnan i världsfotboll. Just nu är han ägare till 6 Gold Balls och många olika titlar. Därför är det inte förvånande att Messi är toppscorer i Argentina-laget i över 10 år.

I Barca-tröjan gjorde Argentinen 615 mål i 701 uppträdanden. Han är en enorm bidragsgivare till de titlar som det spanska laget har vunnit.

Spelaren född 1987 debuterade 2005 för Argentinas landslagströja. Hittills har Messi spelat 138 gånger och gjort 70 mål i genomsnitt 0,51 mål / match. Även om han bara är 3: e i antalet uppträdanden i Argentina överträffas antalet mål han har gjort ännu inte för närvarande.

Gabriel Batistuta (54 mål)

Gabriel Batistuta är en enastående fotbollsspelare för det argentinska landslaget och världsfotboll. Han föddes 1969 och debuterade för Argentina 1991. Under Argentinas landslag har Gabriel Batistuta gjort mål på upp till 54 mål / 77 matcher med en prestation på 0,7 mål per match.

På nationell nivå har Gabriel Batistuta uppnått titeln som den bästa målscorerna genom tiderna för Argentina. Den gången överträffade han Lionel Messi 2016 när han gjorde 56 mål i 78 officiella uppträdanden.

Dessutom är spelaren född 1969 också en legend av Fiorentina-klubben. I 9 år för att spela för detta lag har Gabriel Batistuta gjort 207 mål / 333 matcher. Dessutom gjorde han också en anmärkningsvärd prestation för Batistuta-klubben med 298 mål / 531 matcher.

Sergio Aguero (41 mål)

Sergio Aguero är en av de ledande anfallarna av det argentinska fotbollslaget. Han är för närvarande den främsta anfallaren som spelar för Man City-klubben.

Under många år har Sergio Aguero upprätthållit en anmärkningsvärd prestanda i Man City när han blev huvudspelaren i detta lag. Dessutom namngav han också sitt namn i de 10 bästa spelarna som gjorde flest mål i den engelska Premier League. Spelaren som är född 1988 har gjort mer än 300 mål och Manchester-laget har vunnit många ädla titlar.

Sergio Aguero bahnhof nere debuterade 2006 för Argentina landslagströja. Under åren har Sergio Aguero buy iptv stadigt gjort 41 mål / 97 matcher bästa iptv boxen 2019 officiellt med en prestation rapid iptv reseller på 0,42 mål / spel. Dessutom är denna spelare också en av medlemmarna i det sydamerikanska laget som förlorade i VM-finalen 2014.