Efter att ha tagit vad är iptv ontroll över hanen i London har tränaren Jose Mourinho iptv link lämnat många intryck i Tottenham-fans. I början av svensk iptv et nya decenniet kommer vi att undersöka vad Mourinho har förändrat Tottenham efter tio matcher.

Upp 8 platser i Premier League-rankningen

En oavgjort på 2-2 mot Norwich City var Jose Mourinhos tio runda match sedan han ledde Tottenham. Efter att han såg portugiserna utsågs till huvudtränare för att ersätta Pochettino i november.

Sedan han ledde tuppet har Jose Mourinho fått nya effekter på lagets coachning och prestation. Den första skillnaden vi kan känna igen är deras position på den engelska Premier League-rankningen.

Från den 14: e platsen under Pochettino styrde Jose Mourinho Spurs-båten till 6: e plats och endast 1 poäng och 5 poäng bakom 5: e platsen, jämfört med Chelsea, är laget rankat som 4: e. Detta är en mycket respektabel prestation för den portugisiska läraren.

Victory rate

För att kunna öka snabbt på den engelska Premier League-rankingen, kommer en hög vinstfrekvens vara vad fansen ser först. I den inhemska ligan hade Tottenham 6 segrar i 10 matcher ledd av tränaren Jose Mourinho.

Vinstfrekvensen är för närvarande 60 procent och den högsta sedan han var huvudtränare för Real Madrid. Av dessa 6 segrar finns det en seger i den engelska Premier League. Å andra sidan visade resultaten att det blev 1 oavgjort och 3 förluster mot Chelsea, MU och Bayern München.

Försvaret var olyckligt eftersom tränaren Jose Mourinho ledde hanen

Även om försvar alltid har varit en faktor som Mourinho alltid har betonat. Men efter tio matcher för att leda Tottenham mötte den portugisiska strategen många svårigheter.

Tottenham har släppt in 2 eller fler mål i 7/10 matcher. Därför är hans väns prioritering under vintern överföringsperioden att stärka försvaret. I samband med Londons tuppplöjning på två stora fronter, Premier League och Champions League.

Inte bra på att hålla rena lakan

Med siffrorna som beaktats är Totteham klubben som äger extremt ovanliga hantverk. Därför påverkar det att Spurs hålls rent ark. Namnen i försvaret som Aurier, Vertonghen, Sanchez har visat sig vara instabila.

Under tiden måste målvakt Lloris också ta en långvarig skadepaus enligt nämnda thevang. De har bara en match i rad för att hålla ett rent blad efter tio matcher ledd av tränaren Jose Mourinho.

Förbättra prestandan för juvelen Dele Alli

Enligt den hittills största framgången för den portugisiska läraren var att återställa prestandan för Dele Alli. Denna spelares talang och teknik uppskattas mycket.

Men innan Mourinho ledde Tottenham förlorade Alli sin form och allvarliga förtroende. Men att titta på vad unggutten har visat sedan Jose ledde, att göra 5 mål och ha 3 assists har hjälpt Alli att återfå sitt förtroende.

Tränaren Jose Mourinho och Tottenham kommer att ha mycket arbete att göra för att återta sin toppform är iptv lagligt iptvking forum iptv list sweden tv kanaler gratis mag iptv.