Fotboll är en sport swedish iptv m3u 2018 som alltid innehåller superprodukter som går in i  iptv community människors hjärtan. Om de mål som svenska kanaler iptv skyttarna har gjort beundrar publiken, spelar skärmen med huvudet faktiskt en feber. Och europeisk fotboll i dessa dagar upplever galan på grund av Cristiano Ronaldos huvudsakliga mål under de senaste dagarna. Och från detta head-start-mål, minns fansen de bästa head-playing legenderna i historien.

Jan Koller

Döpt det första monsteret, denna tjeckiska spelare var mest känd under EURO 2004 i Portugal. Hans förmåga att spela head-to-head visas av hans vackra attacker och med sitt landslag som går direkt till semifinalen. Jan Koller sticker ut med sitt vackra spel, särskilt hans förmåga att spela med huvudet är mycket farligt. Jan Koller och Milan par Baros när de kombineras tillsammans göra upp bollen, fotboll live- inspirerande. 

Koller har en höjd av 2m02 och väger 107 kg. På sin topp på Dortmund var han en mardröm för försvararna. Koller flyttade till Monaco och gick i pension vid 38 års ålder. Tack vare sin höjd var Keller en gång målvakt för Dortmund i matchen mot Bayern.

Carlos Santillana

Denna spelare är en legende från Real Madrid-laget, när det finns 16 titlar på 17 års anknytning. Inklusive 9 gånger för att vinna La Liga. Av de 645 uppträdanden för Real Madrid Royal Club har Santillana bidragit med totalt 290 mål och de flesta av de mål som gjordes med huvudet. 

Även om han bara hade en höjd av 1m75 är anfallaren fortfarande känd för de mål som gjordes i motståndarens mål.

Cristiano Ronaldo

Visst är detta namn inte främling för ens de som inte är fans av kungsporten. Ronaldo anses vara ett idrottsfenomen, det bästa namnet på samtida fotboll. Nyligen gjorde denna anfallare ett hopp på 2m56 och ledde ett mål mot Genoa. Detta sista skott inspirerar inte bara publiken att titta live på fältet, utan får också fotbollsfans att titta på TV på nätet .

Cristiano Ronaldo har inte bara förmågan att välja utmärkta positioner, utan gör också en skillnad med hans förmåga att “flyga som en fågel”. Det är på grund av den enastående flygningen som har bidragit till att skapa en Ronaldo med förmågan att spela bollen med det bästa huvudet idag.

Horst Hrubesch

Nästa namn som nämns i rankningen av världens bästa huvudbollspelare är anfallaren Horst Hrubesch. När han spelade visades hans excellens med smeknamnet “Monster Head”. I finalen i 1980 1980 gjorde han båda målen. I det kom målet som förde sitt lag till mästerskapet från en mäktig header.

Oliver Bierhoff

Oliver Bierhoff startade iptvking.me sin karriär 1986, också året då Horst Hrubesch smart iptv samsung gick i pension. Hans namn blev iptvking dashboard verkligen ljusare efter bästa iptv appen utkastet till iptv app det tyska laget. Bierhoff iptv smart sticker ut i flygkamp och blir en terror för ipking motståndare i tyska, italienska eller österrikiska nationella mästerskap.