Idag ska jag visa dig en fullständig recension av denna TV Box. Du har redan en unboxing, du kan hitta den i min spellista, men idag är recensionstid. En djup recension.

Låt oss gå TV-BOX, det tar 30 sekunder att slå på och 1 sekund eller mindre för att återhämta sig från standby. Om du lämnar den i standby är förbrukningen cirka 2, 3 watt, och när den är helt av är förbrukningen noll. Du vet att många enheter inte numera stängs av helt utan förblir i standby och konsumerar därför några watt. Denna TV-låda ger dig istället möjligheten att verkligen stänga av den eller sätta på standby. Starten är ren och funktionell, få klockor och visselpipor och gör att du enkelt kan navigera både med en Air Mouse-fjärrkontroll eller med den medföljande fjärrkontrollen med piltangenterna.

Först, låt oss titta på inställningarna eftersom det är dit du kommer att gå så snart du sätter på dem för att komma åt nätverksinställningarna och ställa in andra saker också. Du kan välja att ansluta via wifi eller kabel, om du själv väljer wifi måste du ange ditt lösenord. Låt oss nu se skärminställningarna. Enheten kan själv bestämma skärmupplösning och uppdateringsfrekvens enligt den anslutna TV: n men ger dig också möjligheten att manuellt välja upplösning och önskad frekvens, som vi gör just nu. Här har du möjlighet att dölja eller visa statusfältet, det vill säga den svarta fältet med de typiska Android-knapparna, och här har du möjlighet att kalibrera storleken på din skärm. Du kan minska eller öka storleken om enheten inte automatiskt kan fylla perfekt skärmen på din TV, även om den i mitt fall har hittat rätt storlek automatiskt med TV: n som jag är ansluten. Kanske du vill krympa eller förstora storleken ändå, jag skulle inte förstå varför, men du kan göra det. Du är främmande, jag vet att … I vilket fall som helst ger TV-boxen dig mycket flexibilitet, och precis som allt i det här livet är det bättre att alltid ha ett val. I “Avancerat” hittar vi Miracast, som låter dig spegla skärmen från alla andra Android-enheter på din TV med hjälp av denna TV-ruta. Det är mycket användbart, till exempel om du vill se bilder från din smartphone med dina vänner på din vackra stora TV i ditt vardagsrum. Kanske du vill krympa eller förstora storleken ändå, jag skulle inte förstå varför, men du kan göra det. Du är främmande, jag vet att … I vilket fall som helst ger TV-boxen dig mycket flexibilitet, och precis som allt i det här livet är det bättre att alltid ha ett val. I “Avancerat” hittar vi Miracast, som låter dig spegla skärmen från alla andra Android-enheter på din TV med hjälp av denna TV-ruta. Det är mycket användbart, till exempel om du vill se bilder från din smartphone med dina vänner på din vackra stora TV i ditt vardagsrum. Kanske du vill krympa eller förstora storleken ändå, jag skulle inte förstå varför, men du kan göra det. Du är främmande, jag vet att … I vilket fall som helst ger TV-boxen dig mycket flexibilitet, och precis som allt i det här livet är det bättre att alltid ha ett val. I “Avancerat” hittar vi Miracast, som låter dig spegla skärmen från alla andra Android-enheter på din TV med hjälp av denna TV-ruta. Det är mycket användbart, till exempel om du vill se bilder från din smartphone med dina vänner på din vackra stora TV i ditt vardagsrum. som låter dig spegla skärmen från alla andra Android-enheter på din TV med hjälp av denna TV-ruta. Det är mycket användbart, till exempel om du vill se bilder från din smartphone med dina vänner på din vackra stora TV i ditt vardagsrum. som låter dig spegla skärmen från alla andra Android-enheter på din TV med hjälp av denna TV-ruta. Det är mycket användbart, till exempel om du vill se bilder från din smartphone med dina vänner på din vackra stora TV i ditt vardagsrum.

Ett annat bra alternativ är möjligheten att skicka ljudutgång till en enhet ansluten till TV-boxen via USB istället för TV: n. Du kan till exempel använda en fjärrkontroll med mikrofon och högtalare som låter dig göra Skype-konversationer lyssna direkt av fjärrkontrollen istället för TV-högtalare och därför använda fjärrkontrollen som en handenhet. Vi har andra alternativ som du kan se, men du kan upptäcka dem ensam, annars skulle den här videon vara för lång. Och killar du verkligen behöver för att upptäcka något själv, eller hur? Om du ställer in alternativet “automatisk upptäckt digitalt ljud” på PÅ, ger denna TV-box möjlighet att ta emot röstinmatning från USB-anslutna enheter som fjärrkontrollen med mikrofon som jag visar dig om en minut och vi ser hur du använder röstsökning .

Arkaitz Morillo kommenterade vissa svårigheter att använda röstfunktionen med fjärrkontrollen jag granskade. Hej Morillo. Du kan också se den videon, den är väldigt bra, särskilt när den används med TV BOX som den här. Morillo, som ni ser ser jag alltid mitt löfte. Och ni för alla tvivel ni har, ni kan fråga mig i kommentarerna och jag svarar verkligen, i kommentarerna eller som ni ser kan jag också svara med en video. Så prenumerera, kommentera och fråga bort. Du vet borren! I “Andra” kan vi uppgradera firmware om en ny är tillgänglig och i “Fler inställningar” kan vi faktiskt hitta alla Android-inställningar som du är van vid en smartphone eller en smartpad. Detta är den skärm som popup-fönster om du vill uppdatera firmware. Den här andra funktionen är verkligen användbar för att släppa minnet om TV-boxen bromsar, men för att säga sanningen, fram till nu har jag aldrig haft behov av att göra det, i alla fall är det en snabb och bekväm funktionalitet. Gränssnittet är anpassningsbart. På huvudskärmen har du grupper av appar som du kan anpassa efter ditt hjärts innehåll. Vi kan till exempel gå i “Online-video”. För att lägga till en app i en grupp klickar du bara på plus-knappen och väljer appen. Vi kan lägga till och ta bort appar på samma sätt bara genom att välja eller avmarkera appen. I gruppen Mina appar hittar vi alla installerade och förinstallerade appar. Du kan också installera någon av dina favoritprogram för att ladda ner den från Google Play på samma sätt som du kan göra det med valfri telefon eller smart pad. du har grupper av appar som du kan anpassa efter ditt hjärts innehåll. Vi kan till exempel gå i “Online-video”. För att lägga till en app i en grupp klickar du bara på plus-knappen och väljer appen. Vi kan lägga till och ta bort appar på samma sätt bara genom att välja eller avmarkera appen. I gruppen Mina appar hittar vi alla installerade och förinstallerade appar. Du kan också installera någon av dina favoritprogram för att ladda ner den från Google Play på samma sätt som du kan göra det med valfri telefon eller smart pad. du har grupper av appar som du kan anpassa efter ditt hjärts innehåll. Vi kan till exempel gå i “Online-video”. För att lägga till en app i en grupp klickar du bara på plus-knappen och väljer appen. Vi kan lägga till och ta bort appar på samma sätt bara genom att välja eller avmarkera appen. I gruppen Mina appar hittar vi alla installerade och förinstallerade appar. Du kan också installera någon av dina favoritprogram för att ladda ner den från Google Play på samma sätt som du kan göra det med valfri telefon eller smart pad.

I mitt fall föredrar jag fortfarande att behålla den ursprungliga TV Box-raketten, även om jag har Nova-start. Eftersom det är så bekvämt och effektivt på enheter som dessa där det du verkligen behöver är möjligheten att enkelt navigera i gränssnittet med piltangenterna eller en luftmus. Men alla har sina egna smaker, så om du vill har du möjlighet att installera valfri startapparat. Längst ner på huvudskärmen har du den här fältet som ger dig direkt tillgång till de mest använda apparna och till och med den här fältet är helt anpassningsbar med exakt samma sätt för grupperna. Tror du inte? Och nu mina damer och herrar. Kodi, mediecentret som är det främsta skälet till att köpa dessa TV-lådor för, låt oss vara ärliga, vad vi verkligen vill ha från en TV-låda är möjligheten att titta på filmer från vår soffa direkt från internet eller din hårddisk utan att ens behöva slå på en dator. Kodi är fantastisk, designad och optimerad för fjärrkontroller med eller utan luftmus. Det är fantastiskt att bläddra i dina filmer, musik, foton eller få tillgång till tillägg som låter dig hitta allt innehåll du vill ha online. Andra appar jag kan visa dig … låt oss se … filhanterare som låter dig hantera alla filer i ditt interna eller externa minne och du kan också installera andra filhanterare.

Och nu ska jag visa dig hur du kan navigera med Air Mouse som jag granskade i en annan video, och hur bekvämt det är att navigera, ange data och söka direkt med en enda fjärrkontroll, även med röstsökning. Låt oss göra en snabb sökning, låt oss använda tangentbordet och i det här fallet är vi ännu inte anslutna innan vi gick på anslutningsuppsättningen men vi anslöt inte. Låt oss gå igen i alternativen för internetanslutning. Vi skapade anslutningen nu, låt oss se hur man gör en sökning med tangentbordet. Du kan bläddra med en enkel gest som denna. Och nu Google Play kan du söka och installera vilken app du vill, du kan installera spel, youtube, facebook, twitter, you name it. Låt oss se Youtube … som ni ser, kan du göra en röstsökning även på YouTube. I själva verket kan du använda röstsökning i vilken app som helst. Låt dig göra det.

Låt oss göra det igen så jag visar dig hur du använder mikrofonen på fjärrkontrollen och kommer ihåg att ställa in alternativet i inställningarna, som vi gjorde tidigare för att låta TV-boxen få ljud från USB-enheter anslutna. Vi måste hålla ned knappen med mikrofonbilden på fjärrkontrollen i 1 sekund, det gröna ljuset tänds för att säga att vi kan prata här, vi har det vi uttalade och här har vi sökresultaten. Slutligen, två möjliga sätt att stänga av denna TV-BOX. Först, från fjärrkontrollen, kommer denna knapp naturligtvis på skärmen att visas en liten meny för att låta oss välja mellan standby och avstängning. Ett annat sätt att göra samma sak kan du klicka här på gränssnittet och välja standby eller stänga av. Och med denna avstängning är allt folk. Prenumerera och se alla videor och recensioner.