Den första viaplay hur många enheter halvan av säsongen 2019/2020 slutade med fluktuationen i  smart world iptv Tottenhams spel. Laget bestämde sig för att iptv lagligt 2018 skjuta tränaren nvidia shield iptv Mauricio Pochettino och utse apple tv kanaler den nya tränaren Jose Mourinho. Den andra halvan av säsongen blir kodi iptv svenska kanaler heller inte aliexpress flashback lätt för Tottenham 2020 .

Besegra efter otrolig framgång

Även om säsongen 2018/2019 inte var särskilt framgångsrik för tupparna i London, slutade de fjärde i den engelska Premier League och slutade i den fjärde omgången av FA-cupen och semifinalen i League Cup. Men på den europeiska arenan är ett helt annat ansikte.

Tottenham gjorde historia för första gången när de nådde en Champions League-finale. Även om han inte kan övervinna Liverpool, gör hanen fortfarande hans fans att känna sig lyckliga och hoppfulla nästa säsong.

Ingen vet emellertid att dagens kvinnofotboll lever idag har förutspått det sista intrycket av Pochettino på Tottenham är den historiska finalen. vtc 3 fortsatte att visa att hanen var oerhört besviken under första halvan av säsongen 2019/2020.

vtv5 live fotboll u23 Vietnam statistik har, de spelade skålen i den inhemska ligan och sjönk till andra halvan av rankingen. Dessutom matcherna i Champions League och elimineras från omgången 3 i League Cup.

vtv6 hd online delade att även om Pochettino är en hjälte från Tottenham, blev han nödselös av företagsledningen. Enligt nyheter 24 ville varken han eller hans fans ha en sådan uppdelning.

Leker bra med Mourinho 

Omedelbart efter avskedandet av Pochettino utsåg teamledningen Jose Mourinho till Tottenham-chef. Direktlänk till fotboll idag sa att den speciella personen inte har tränat på nästan 1 år efter att ha blivit sparken av MU.

Trots att han lämnade många tvivel, men när man tittade på vtv3 online, hade Tottenham de tre första matcherna att vinna. Detta är vad Rooster-fansen väntar på. Detta hopp försvann dock snart när den oregelbundna striden ägde rum.

Under tränaren Jose Jose var mycket upphetsad, de spelade mycket aggressivt i attacken, men försvaret var för svagt. Problemen som senare avslöjades på mittfältet saknade kreativitet och kunde inte utveckla sina talanger.

Vad behöver Tottenham 2020?

Det kommer att bli mycket svårt för Tottenham 2020. Med försvaret är en viktig svaghet de behöver för att ha kvalitetskontrakt för att stärka försvaret. Duopelaren Alderweireld och Vertonghen har visat tecken på nedgång på grund av ålder.

Dessutom är backbackens position något som Jose-tränare aldrig har varit säker på. Aurier och Rose gör ofta misstag och leder till mål. Medan bänken inte har imponerande spelare. Det nuvarande målet för den portugisiska tränaren är att hitta en försvarare som måste vara lika bra som Ricardo Pereira.

Även om priset för denna spelare inte är billigt, men tuppet måste komplettera för att öka försvarsstålet. Dessutom riktas Mourinhos centrala försvarares position till Juventus Demiral-namn. Dessutom är problemet som läraren behöver förbereda att Eriksen håller på att lämna. Därför är en kvalitativ mittfältare ett måste.

Mourinho och arabic iptv box Tottenham 2020 kommer att ha många smarta hem test problem som måste lösas. Om du letar efter information om fotboll, latest iptv m3u playlist besök webbplatsen: Hauve.tv för att njuta av de mest bekväma stunderna.