Hur är läget Alla. Välkommen tillbaka till kanalen. Hoppas att alla där ute har en bra dag. Om du är ny på min kanal kan du prenumerera.

Dagens video är ytterligare en IPTV-granskning och en liten spoilervarning. Det här är en av de bästa tjänsterna som jag har testat på på länge. Och jag ville ta det till dig. Så du kan dra nytta av en bra service av hög kvalitet. Du kan njuta av det i ditt eget hem. Jag hoppar direkt in i applikationen för tjänsten, som alltid ger dig en kortfattad bild av vad tjänsten har att erbjuda, och sedan hoppar jag på min dator. Gå in på deras webbplats. Jag visar dig deras betalningsalternativ, deras pris och var du ska gå för att komma igång. Låt oss komma in på det.

Tjänsten kallas Ustream. Det här kommer att bli XC-appen. Många av er kanske känner till den här applikationen, men jag ska ge er en för en snabb förståelse av vad appen är, liksom vad de har att erbjuda. Så först och främst ska jag börja med videon om deman. Denna tjänst har video på begäran just nu. För närvarande hålls jag över filmer. Den har drygt 5600 filmer. Så för dig som är intresserad av dessa, allt-i-ett-IPTV-tjänster som erbjuder bra live-TV och video om deman. Detta är tjänsten för dig på vänster sida. Du ser alla kategorierna från nya utgåvor HD-kammar igen. De har också sporterspel för dig som är intresserad av att missa en betal-per-view-händelse och vill titta på den. De har också 3d-filmer, 4k-filmer, och listan fortsätter och fortsätter, och hoppar in i genrer från musicals mysteries sci-fi stand-up osv … Tillbaka här, jag går in i serier. Denna tjänst inkluderar också serier, och det är allt uppdelat i specifika, visar att de för närvarande har 520-serier. Så som du kan se här. Du bläddrar bara ner för den specifika showen du vill se, du kan börja titta på deras serier. Som ni kan se här har de massor att välja på härifrån. Den här tjänsten har inte uppsamling. Det är personligen inte ett avtal för mig. Men om det är för dig, observera det. de har massor att välja mellan härifrån. Den här tjänsten har inte uppsamling. Det är personligen inte ett avtal för mig. Men om det är för dig, observera det. de har massor att välja mellan härifrån. Den här tjänsten har inte uppsamling. Det är personligen inte ett avtal för mig. Men om det är för dig, observera det.

Den här tjänsten har inte uppsamling. Jag hoppar in i en live EPG. Det får mig först att sväva över favoritavsnittet, men jag ska fortsätta rulla tills jag träffar USA här. Du har USA Full HD. Jag börjar mer i detalj på var och en av kategorierna på bara en sekund. Men som ni ser här arbetar hela TV-guiden med en gammal fråga, och detta är en av mina favoritavsnitt. Här är USA Full HD. Varje enskild kanal i Full HD är 1080p, och de har drygt hundra fyrtio till full HD USA-kanaler. Så här som ni ser är hela TV-guiden korrekt och arbetar utan problem. Jag ska pröva tjänsten i ett par dagar nu, och har inte en enda fråga, inte bara för att strömma betal-per-view-evenemang, som den vi just hade haft den senaste helgen, men tittar på något i allmänhet härifrån . Jag går in på direkt-TV, och här har du det. Jag ska börja rulla ner i kategorierna på vänster sida, bara visa att du kan få en bättre idé på USA TV. Du har drygt 360 kanaler. Majoriteten av dem är i ganska tydlig kvalitet. Jag är inte säker på exakta förhållanden. Jag antar att det är en del av cirka 720, eller det är USA Full HD. Som jag sa, det är alla 1080p-kanaler för de av er som är intresserade av kristallklart strömningsinnehåll av innehåll som du har alla dina lokalbefolkningar, och jag har testat varje enskild lokal kanal som finns där, och alla arbetar utan problem. Många tjänster stöter för närvarande på många problem, får pålitliga högkvalitativa lokala kanaler, rullar ner. Vi har brittisk TV, de har för närvarande drygt 200 brittiska TV-kanaler. Alla samlade i en kategori nedan som du har din kanadensiska TV, som har drygt 210 kanaler. Så för dig som är intresserad av kanadensisk eller Storbritannien, kolla definitivt nedan att du har barn TV-rävsport 24/7 är en bra kategori. Jag testade massor av kanaler i 24/7-sektionen, och alla arbetar utan problem överhuvudtaget och spelar mycket snabbt och hög kvalitet på kategorin. Som du kan se massor av olika kategorier för din 24/7-sektion, så de har en bra 24/7-sektion på cirka 500 eller 600 kanaler, för dig som är intresserad av massor av 24/7 innehåll. Jag ska fortsätta rulla ner. Du slår nu på internationella. De har afrikansk TV, albansk TV, brasiliansk TV, Karibien, Nederländerna, Franska, Tyska, Ungerska, Indiska, Latino, Portugisiska, Spanska, Mexikanska. Du har dina sportsektioner. Denna tjänst har massor av sporter från NBA, NHL, nc-double-en supersport. Du har MBC-guld, byter USA, NBA, NFL, AHL, NC, dubbel-a, och runt AFL Motorsports, MotoGP, ESPN, plus världssportblekare rapporterar Formula One rugby pass musikkanaler poker live cams och vuxna. Om du väljer det, erbjuder denna tjänst inte bara högkvalitativt innehåll utan också ett stort urval dygnet runt. Jag hoppar in i en snabb kategori för USA, bara visa att du får en uppfattning om hur snabba saker spelar. Jag måste oskärpa saker av upphovsrättsskäl, men jag klickar först på en A&E, och där har du det. Som jag sa många av dessa kanaler spelar mycket snabbt och är av hög kvalitet. Som du kan se på skärmen har TV-guiden laddats upp utan problem. När jag bläddrar mellan kanalerna efter en annan kanal. Jag klickar på åtkomst, och där har du det igen. Det här är väldigt snabba byten av kanaler. Så det finns inga hicka, inga pauser mellan flickar genom kanaler.

Ustream är definitivt en tjänst att tänka på. Jag ska fortsätta rulla ner och klicka på en annan slumpmässig kanal. Jag klickar på Cinemax., Och där har du det igen. Som jag sa, alla dessa kanaler spelar väldigt snabbt och jag har inte haft några problem under de senaste sju dagarna av testning. Den här tjänsten härifrån och ger er en snabb överblick över XE-appen. För er som inte är medvetna i det nedre vänstra hörnet, har du din konto-flik att kontrollera när ditt konto ska utforskas och hur många anslutningar som erbjuds med ditt konto bredvid. Det är multi view-appen. Detta är alternativet för att se olika anslutningar eller olika strömmar på en tv. du kan sortera dem mellan fyra lådor, tre lådor eller något däremellan. Kom ihåg att varje skärm du tittar på är en anslutning från ditt konto. Det är detta som jag nämnde. Den här tjänsten har inte uppsamling. Jag bläddrar till höger. Det här är ditt favoritavsnitt, där du skulle sväva över. Låt mig ge er ett snabbt exempel. Gå till live-TV. Jag går in i USA TV. Jag väljer en slumpmässig kanal. Tryck och håll in Enter-knappen. Och det kommer att ge dig en liten guldstjärna i det övre högra hörnet av den valda kanalen, som meddelar dig att den har valts till din favoritkategori. Så jag går tillbaka till hemmet, går till favoritmappen, och som du kan se här kommer den kanal som jag valde och höll Enter på att välja den som mina favoriter. Så för er som vill ha ett specifikt urval av kanaler, som ni vill gå vidare och komma till direkt, det är definitivt en trevlig kategori. Här har du din radio, och till höger är inställningar. Jag klickar på inställningarna här. Du har dessa inställningar för XE-appen, specifika för dina strömmar. Så igen, det här är kontostorleken. Om du har problem med att bilden är krympt eller sträckt spelare här, skulle du välja en annan spelare. Om du har problem med buffring av ljud eller video, som inte är synkroniserad med strömtypen, kommer jag att lämna det enda uppdateringsinnehållet för de av er, som får höra att du ska uppdatera dina kanaler, eller om det finns en specifik händelse som kommer upp , och du vill se till att du har det mest uppdaterade innehållet på ditt konto, du klickar bara på uppdateringsinnehållet och det kommer att uppdatera och uppdatera allt. EPG-tidsförskjutning för er i en annan region, och vill bara se till att EPG matchar var du befinner dig. Förälderalternativet är för dig som försöker begränsa en viss kategori från dina barn familjemedlemmar, eller någon annan snabbtest. Jag kommer att lämna det ensam, eftersom ett hastighetstest integrerar det i den här applikationen är inte så bra här. Du har stöd för andra inställningar och logga ut. Det är en snabb titt på Ustream XE-appen. Jag börjar mer i detalj vad de har att erbjuda med sin tjänst. På bara en sekund, låt mig hoppa på mitt datorhuvud till deras webbplats, och vi kan fortsätta ta reda på mer av den fantastiska Ustream-applikationen. Vi är nu på användarströmmen IPTV-tjänstwebbplats. Jag tror på deras URL längst upp till höger. Förutom beskrivningen nedan, för dig som vill kolla in dem, bläddra ner här, du har första och sista stoppet för din underhållning. De berättar också varför du väljer Ustream. Som sagt, de erbjuder ett internationellt oss, ett bra dygnet runt-sektion, musiksporter, pay-per-view-filmer och serier.

Nedan är deras betalningstyper som de för närvarande accepterar kreditkort och betalkort för USA-användare. Allt annat än det skulle vara Skrill för dina internationella användare. Så för er utanför USA är ditt enda alternativ just nu Skrill. De letar efter att implementera andra betalningsalternativ för att göra det mer mångsidigt för dig att betala för deras tjänst. Nedan visas dina presenterade produkter, och även en kontaktflik. För dig som vill fråga om någonting har vi tjänsten, oavsett om du har specifika frågor eller något annat. Och även här är deras öppettider för deras kundsupport. Nedanför återigen är det inget så för videon. Jag klickar på utvalda produkter, tar mig till en annan sida och här är fördelningen under prissättning. Jag har den på vänster sida av skärmen, bara så att ni får en idé, men för en månad två anslutningar är det $ 9. 9 $ vilket jag tycker är en otrolig affär med tanke på kvaliteten och mängden innehåll. De måste erbjuda med sin tjänst för dig som vill hoppa till högre paket. Du har tre månader till anslutningar till $ 30 och sex månader till anslutningar för 60. De har också omfattande buntar för er av er med ett enormt hushåll eller en mycket stor familj som vill prova tjänsten. De har fem anslutningar under en månad. För $ 25 har alla dessa paket inga IP-lås. Och med tjänsten, när du har registrerat dig, skickar de dig information om m3u såväl som portalinformation som du kan använda med andra tredjepartsappar, som TV, kan spela perfekt eller IPTV smartaste Pro. För närvarande har Ustream bara XE-appen. Så tänk på det. Men som ni kan se, det är bra priser med tanke på kvaliteten de har att erbjuda. Som jag sa att de för närvarande accepterar kreditkort för alla USA-användare och för alla andra utanför USA. Det nuvarande alternativet är Skrill. Men som jag nämnde, de letar efter att implementera andra betalningsalternativ i framtiden. De har för närvarande inga fria försök på gång. Så du måste köpa ett anslutningspaket om en månad om du vill testa tjänsten. Men som jag nämnde från min personliga åsikt, jag har använt tjänsten under de senaste sju dagarna och har inte haft ett problem alls. Använd gärna ditt eget skönsmässig bedömning, och forskning skulle vilja kolla Ustream. Och om du råkar kolla Ustream kommer jag verkligen att uppskatta en känsla av feedback eller någon slags information. Som jag sa att de för närvarande accepterar kreditkort för alla USA-användare och för alla andra utanför USA. Det nuvarande alternativet är Skrill. Men som jag nämnde, de letar efter att implementera andra betalningsalternativ i framtiden. De har för närvarande inga fria försök på gång. Så du måste köpa ett anslutningspaket om en månad om du vill testa tjänsten. Men som jag nämnde från min personliga åsikt, jag har använt tjänsten under de senaste sju dagarna och har inte haft ett problem alls. Använd gärna ditt eget skönsmässig bedömning, och forskning skulle vilja kolla Ustream. Och om du råkar kolla Ustream kommer jag verkligen att uppskatta en känsla av feedback eller någon slags information. Som jag sa att de för närvarande accepterar kreditkort för alla USA-användare och för alla andra utanför USA. Det nuvarande alternativet är Skrill. Men som jag nämnde, de letar efter att implementera andra betalningsalternativ i framtiden. De har för närvarande inga fria försök på gång. Så du måste köpa ett anslutningspaket om en månad om du vill testa tjänsten. Men som jag nämnde från min personliga åsikt, jag har använt tjänsten de senaste sju dagarna och har inte haft ett problem alls. Använd gärna ditt eget skönsmässig bedömning, och forskning skulle vilja kolla Ustream. Och om du råkar kolla Ustream kommer jag verkligen att uppskatta en känsla av feedback eller någon slags information. Men som jag nämnde, de letar efter att implementera andra betalningsalternativ i framtiden. De har för närvarande inga fria försök på gång. Så du måste köpa ett anslutningspaket om en månad om du vill testa tjänsten. Men som jag nämnde från min personliga åsikt, jag har använt tjänsten under de senaste sju dagarna och har inte haft ett problem alls. Använd gärna ditt eget skönsmässig bedömning, och forskning skulle vilja kolla Ustream. Och om du råkar kolla Ustream kommer jag verkligen att uppskatta en känsla av feedback eller någon slags information. Men som jag nämnde, de letar efter att implementera andra betalningsalternativ i framtiden. De har för närvarande inga fria försök på gång. Så du måste köpa ett anslutningspaket om en månad om du vill testa tjänsten. Men som jag nämnde från min personliga åsikt, jag har använt tjänsten under de senaste sju dagarna och har inte haft ett problem alls. Använd gärna ditt eget skönsmässig bedömning, och forskning skulle vilja kolla Ustream. Och om du råkar kolla Ustream kommer jag verkligen att uppskatta en känsla av feedback eller någon slags information. Jag har använt tjänsten de senaste sju dagarna och har inte haft ett problem alls. Använd gärna ditt eget skönsmässig bedömning, och forskning skulle vilja kolla Ustream. Och om du råkar kolla Ustream kommer jag verkligen att uppskatta en känsla av feedback eller någon slags information. Jag har använt tjänsten de senaste sju dagarna och har inte haft ett problem alls. Använd gärna ditt eget skönsmässig bedömning, och forskning skulle vilja kolla Ustream. Och om du råkar kolla Ustream kommer jag verkligen att uppskatta en känsla av feedback eller någon slags information.

Du har av din erfarenhet av tjänsten i kommentarerna nedan. Visa bara alla andra och jag själv kan få en bättre uppfattning om huruvida eller inte. Tjänsten är lika bra för dig som för mig. Det kommer att göra det för dagens video om du tyckte att den här videon var till hjälp. Gilla, dela och prenumerera på något sätt. Och jag hoppas att alla där ute har en stor resten av din dag. Ta hand om dig.