Hälsningar och välkomna tittarna igen till TVbox-stopp, kanalen där vi har det bästa i Android TV-lådor och tillbehör. När vi närmar oss slutet av 2016 har vi sett att många TV-lådor slår på marknaden på GearBest, som alla hävdar leverera det bästa inom Android TV och spelunderhållning, vilket lämnade många människor överväldigade och ställde frågor innan de beslutade vilken TV-låda att köpa. Så detta ger oss också ämnet för dagens video, de bästa Android TV-rutorna för 2016. På en minut kommer jag att innehålla de bästa Android TV-lådorna, de flesta av dem finns här på den här kanalen, och andra kan hittas på GearBest-webbplatsen, så håll dig uppdaterad, vi kommer tillbaka tillbaka efter detta. Missa inte årets, Black Friday-erbjudanden och giveaways, på ingen annan än GearBest, den bästa återförsäljaren inom Android TV-lådor och tillbehör, Gå till GearBest.

Välkommen tillbaka, och utan vidare är det de bästa Android TV-rutorna för 2016. Alla TV-lådor som finns med i den här videon, körs på Amlogic S912 Octa Core CPU på ett 64 bitars system, och det kör Mali T820 Tri core GPU. De har Dual-band 2,4 + 5,8 GHz WiFi och Bluetooth 4.0. De kör alla på Android 6.0 och de är rotade, och de kommer också förinstallerade med Kodi 16.1 eller 17.0. De kan alla spela 4K-videor vid 60 fps, och de kommer med H.265 och VP9-avkodning. Jag delade in tv-lådorna i två kategorier. Det finns TV-lådor, några med 2 GB och 3 GB RAM, och 32 GB intern lagring, jag placerade dem i den första kategorin. Sedan finns det TV-lådor med bara 2 GB RAM, och 16 GB intern lagring, jag placerade dem i den andra kategorin. En fullständig lista över alla TV-lådor som visas i den här videon, kan hittas med hjälp av länkarna i beskrivningsområdet. Så i den första kategorin är dessa de bästa Android-TV-rutorna för 2016, med 2 till 3 GB RAM och 32 GB intern lagring. De har alla standard SD-kortplatser och RJ45 Ethernet-portar.

Först har vi rutan Yundoo Y2, Android 6.0TV. Yundoo Y2 har 2 GB DDR3 RAM och den har uppgraderats från 16 GB intern lagring till 32 GB intern lagring. Den uppgraderade versionen är endast tillgänglig på GearBest.com. Den levereras i ett svart plasthölje, och det levereras med 1 HDMI-port, 2 USB 2.0-portar och en optisk ljudport. Den levereras med Kodi 16.1 och har en recensionstjärnklassificering på 4.6.

Därefter har vi Yoka TV KB2, Android 6.0 TV-rutan. Yoka TV KB2 finns i ett vit hölje av plast och metall, den har 2 GB DDR3 RAM och 32 GB intern lagring. Den levereras med 1 HDMI-port, 2 USB 2.0-portar, 1 ljudvideo, en optisk ljudport och en extern antenn. Den levereras med Kodi 17.0 och har en stjärnbetyg på 4,8.

Nu har vi Beelink GT1, Android 6.0 TVbox. Beelink GT1 har uppgraderats till 2 GB DDR3 RAM och 32 GB intern lagring, återigen endast tillgänglig på GearBest.com. Den levereras i ett hölje av svartmetall, och det levereras med 1 HDMI-port, 2 USB 2.0-portar och en optisk ljudport. Den levereras med Kodi 16.1 och har en stjärnbetyg på 4,9.

Därefter har vi TV-rutan Beelink R68 II, Android 6.0. Beelink R68 II finns i ett svart metallhus med 2 GB DDR3 RAM och 32 GB intern lagring. Den levereras med 1 HDMI-port, 3 USB 2.0-portar, en optisk ljudport och en extern antenn. Den levereras med Kodi 16.1, och den här rutan är en ny utgåva, och den har ännu inte fått betyg.

Därefter är TX8 Android 6.0 TV-rutan. TX8 finns i ett gråhölje med 2 GB DDR3 RAM och 32 GB intern lagring. Den levereras med 1 HDMI-port, 3 USB 2.0-portar, 1 ljudvideoport, 1 optiskt ljud och en extern antenn. Den levereras med Kodi 16.1, och den levereras med Bluetooth 4.1, en av de få rutorna för att bära detta. TX8 fick en stjärnbetyg på 4,8.

För att avsluta den första kategorin har vi Alfawise H96 Pro plus, Android 6.0 TV-låda. Alfawise H96 Pro plus finns i ett hölje av svart metall och plast, med 3 GB DDR3 RAM och 32 GB intern lagring. Den har 1 HDMI-port, 3 USB 2.0-portar, 1 ljudvideoport och 1 optisk ljudport. Den levereras med Kodi 16.1 och Bluetooth 4.1. Återigen är detta en senaste utgåva, så den har ännu inte fått betyg. I den andra kategorin har alla TV-lådor samma hårdvaruspecifikationer på 2 GB DDR3 RAM och 16 GB intern lagring. Amlogic S912 CPU och Mali T820 GPU. Det enda som definierar var och en av dessa lådor från den andra, är bostadsdesign och benchmarking poäng. Men för längden på den här videon kommer jag att lista upp var och en och ger kort kundens stjärnbetyg, såväl som allt som kan skilja sig från de andra.

Om du behöver mer information om någon av TV-rutorna i det här avsnittet, leta efter granskningsvideoen i min spellista eller se länken i beskrivningsområdet. Först har vi en TV-ruta som inte passar in i den första eller andra kategori, den levereras med 3 GB DDR3L RAM och 16 GB intern lagring, den har också 4 USB 2.0-portar. Den här rutan är X92 Android 6.0 TV-rutan. Denna ruta har ännu inte fått betyg.

Därefter har vi Sunvell T95U Pro, Android 6.0 TV-rutan. T95U Pro, är den enda TV-lådan med en metallhöljesdesign som denna, vilket möjliggör maximal kylningsförmåga. T95U Pro fick en stjärnbetyg på 5,0.

Nu har vi en annan låda av Sunvell, det här är Sunvell T95Z plus Android 6.0 TV-låda. T95Z Plus, är en annan TV-låda med en unik design, den har en flerfärgad LED som rasar runt toppen av lådan och ändrar färg medan den spelar. Sunvell T95Z Plus fick 5.0 stjärnor.

Därefter har vi H96 Pro, Android 6.0 TVbox, den här rutan är den tidigare versionen av H96 Pro Plus. H96 Pro har en blå eller röd lysdiod som rapsar runt toppen. H96 Pro fick också ett 5-stjärnigt betyg.

Nästa på listan är TV-rutan Nexbox A1, Android 6.0. Nexbox A1, finns i ett trevligt hölje med mycket ventilation i botten. Nexbox A1 fick en stjärnbetyg på 5.0.

När vi fortsätter har vi en intressant TV-låda, det här är Sunvell T95K Pro, Android 6.0 TV-låda. Sunvell T95K pro, kommer i blandade färghus, som liknar Lego-bitar eller ett rubix-kubpusselspel. Sunvell vet säkert hur man väljer dem. T95K pro, är en ny ruta och den har ännu inte betygsatt.

Därefter har vi T95G pro, Android 6.0 TVbox. T 95G pro, är en annan TV-låda med LED-lampan som rasar runt toppen av lådan. Den levereras i ett svart glansigt plasthölje och det har ännu inte klassificerats.

När vi slår ner har vi R-Box Pro, Android 6.0 TV-låda. R-box Pro, är väldigt lik, om inte identisk med H96 pro, med sin signatur-LED som rasar runt toppen av lådan. R-box-proffs fick en stjärnklassificering på 5,0.

Och för den sista TV-lådan i denna presentation, har vi MX III G, Android 6.0 TV-låda. MX III G, levereras i ett svart plasthölje, och det levereras med 2 USB 2.0-portar och 1 OTG-port. Och MX III G har ännu inte fått betyg.

Tja tittare, där har vi det. Dessa var de bästa Android TV-rutorna på GearBest för 2016. En fullständig lista över alla TV-lådor som finns i den här videon, och de 32 GB uppgraderade modellerna, finns på GearBest på länkarna i beskrivningsområdet.

Tack för att du tittade på, ha en jättestor för årets försäljning av Black Friday och ha en mycket trevlig säsong. Kom också ihåg att gilla den här videon, dela den med dina vänner och prenumerera på den här kanalen för fler TV Box Stop-videor.