IPTV Restream Detta är den tredje delen av XTream-Codes IPTV Panel Review. IPTV Panel Professional Edition är programvara för att bygga din egen IPTV-server från början. Den stöder alla vanliga strömmande protokoll som en inmatning och drivs av FFmpeg & nginx. Om du inte redan har gjort det, överväg att läsa de två första delarna:

 1. Installera Xtream-Codes IPTV Steg 1 : Introduktion, Initial Setup, Lägga till strömmar …
 2. Installera Xtream-Codes IPTV Steg 2 : Redigera filmdata, säkerhet, återförsäljare, användare och prissättningshantering

Här är viktiga förändringar sedan del 2:

IPTV RestreamOch en del av bolagets tillkännagivande om lanseringen:

Varför välja IPTV Panel Pro?

IPTV-panelen drivs av många Open Source-verktyg. Det här är bara några av anledningarna till att vi anser att vår programvara skiljer sig från våra konkurrenter:

Stabilitet: Vår programvara drivs av FFmpeg för att göra återströmmande och omkodning av dina strömmar. FFmpeg är den ledande multimediaramen som kan avkoda, koda, transkoda, multiplexera, filtrera och reproducera nästan allt som människor och maskiner har skapat. Den stöder de mest dunkla gamla formaten i framkant. Det spelar ingen roll om de är utformade av någon standardkommitté, av samhället eller av ett företag.

Säkerhet: Vi tillhandahåller ett tillägg som ytterligare förbättrar säkerheten för dina strömmar. Vi garanterar att det blir svårt, till och med omöjligt för någon, att stjäla sina flöden.

Snabb och lätt: Vi använder NGinx till Traffic Streams på din klient, vilket är en av de snabbaste (om inte den snabbaste) och mest stabila webbservern för närvarande. Vår lösning kan till och med användas i en enkel VPS. Allt var optimerat och justerat.

True Load Balancer: När det gäller att ladda balans, har iptv-panelen tillverkats på ett sådant sätt att du kan lägga till egna externa servrar. När du lägger till en ny extern server till den nuvarande installationen har du många fördelar. Du kan dela upp lasten, du kan ändra strömmen, du kan lägga till / ändra servrar i dina videoklipp och mycket mer

Statistik och gränssnitt: Vi bygger vår lösning så att du kan hitta vad du vill snabbt och enkelt. Oavsett hur många externa servrar du har lagt till, du har allt på ett ställe, du kan söka, exportera statistik och visa klientanslutningar från ett enda gränssnitt.

Låt oss arbeta och testa den nya versionen 2.4.2.

Du kommer märka att fingeravtryckstillägget nu är gratis, men det är begränsat till att bara skicka ett meddelande till en specifik, icke-massiv kund som tillägg till den betalda versionen.

Full changelog : https://forum.xtream-codes.com/topic/3552-v242-released/

Innan du börjar nedan, här är några mycket användbara tips direkt i början av del 3:

Översvämningskonfiguration (allmänna inställningar – säkerhetsinställningar)

IPTV Restream

Som du kan se är den idealiska inställningen för de flesta användare 80 i Flood Limit och 2 i Request Frequency. Den här inställningen kommer endast att blockera kunder utan giltiga eller utgått rader! Din IP kommer helt enkelt att blockeras och kan ses i avsnittet BLOCK IP / CIDR senare, där du också kan låsa upp den om du vill.

Vi ser också “Support XC ALLOW AUTO-LOGIN”. Detta aktiveras genom att placera JA på.

Om du skapar en biljett med XC stöd, helt enkelt in i din biljett CMS-adress (URL från instrumentpanelen) och informera dig om att du har aktiverat automatisk inloggning (se till att ställa in den till NO efter biljetten stängning)

MAG BOXES och Co, som TVIP och BLOMC Boxes, Emulators, Clones och andra Stalker Middleware Boxes!

Tips! Var uppmärksam på att du har den senaste firmwareinstallationen installerad.

Många problem för oerfarna användare Panel kan uppstå, eftersom målet är låst kan inte ladda Portal, eller om du gör det vanligaste misstaget att välja en bild för att fånga MagBox. (Min åsikt: nybörjare bör inte blockera mag lådor med en bild Om du har upptäckt Lås Plugin Dela vidare / IP, kan du låsa den med IP-LOCK funktion ..)

IPTV Restream

Tips: Många kunder har problem med att sätta portalen i kartongen efter att ha köpt den, så jag har tagit med en bra video som visar hur man lägger en portal i en Mag Box för sina kunder.
IPTV Restream

IPTV Restream

Du kan göra följande för att låsa upp MagBoxes:

Kör följande kommando i databashanteraren:

Uppdatering: Den här funktionen togs från Xtream-koder för några dagar sedan … Inte ett bra beslut, fler biljetter kommer att skapas som ett resultat tror jag.

Titta från tid till annan till ditt SÄKERHETSCENTER

IPTV Restream

Misstänkta filer kommer att ses där, på alla dina servrar, såväl som inkräktare eller hackningsförsök.

IPTV Restream

“DASHBOARD” har nu mycket efterfrågat Geo Connection-kunder igen, vilket vi vet från den äldre versionen 1.

Betydelsen av de visade geografiska anslutningarna är, den visar alla anslutningar STÄNGDA. (Skulle det vara mer användbart om jag visade realtidens realtidsanslutning eller om det var “igårens show” så viktigt? Kanske har jag fel … :))

Tips: Efter att ha tryckt på FIX & OPTIMIZE-knappen i databashanteraren kommer alla nuvarande “slutna” anslutningar att försvinna … (Gissa, starta hela räkningen av “alla slutna anslutningar … söker fortfarande en känsla i det.”)

Uppdatering: Funktionen för att installera en manuellt nedladdad säkerhetskopiering av databasen försvann också efter några fler förhandsuppdateringar av Xtream-koderna. (Yttrande: Inte en bra idé! Jag tror att det måste genomföras igen)

Före v.2.4.2

IPTV Restream

Och efter uppgradering till v.2.4.2

IPTV Restream

Geo IPTV Restream klientanslutning

IPTV Restream

Den stora och viktigaste delen för att skapa delåterförsäljare från en panel av återförsäljare (sedan version 2.3.1)

Jag måste säga, varför inte förut? Bra idé, stor resurs! Ge din återförsäljare A möjlighet att skapa en återförsäljare B!

Hittills så bra, om det inte fanns någon prissektor. Jag försöker ta med dig ditt ljus i mörkret.

Låt oss börja med “hur du aktiverar” den här funktionen för paneldirektören. IPTV-begränsning

Här kommer vi att: MANAGE GROUP MEMBERS; redigera gruppmedlemmen efter eget val

IPTV Restream

Så du ser 4 alternativ i avsnittet SubResellers avsnitt

 • Återförsäljare i den här gruppen kan skapa sub-repositories
 • Kostnad för krediter för skapande av delåterförsäljare
 • Återförsäljare kan ändra paketpriser för sina återförsäljare
 • Återförsäljare kan välja specifika paket för att tilldela sina återförsäljare

IPTV Restream

Nu ska jag försöka förklara den viktigaste delen till administratörerna och även till återförsäljare.

Vem skapar en underhandlare. Marginen, priset.

Massor av förvirring om detta, som de flesta administratörer och återförsäljare, som skapar en underhandlare. Obs! Endast återförsäljare Acan skapar en återförsäljare B, och det är slutet på raden, en återförsäljare kan inte skapa en annan återförsäljare.

Priser, margener och vinst IPTV Restream

Vi ringer här i exemplen nedan med ADMIN (panelen ägaren), Återförsäljare A (skapad från Admin) och Återförsäljare B (skapad från Återförsäljare A).

Administrationsavgifter Återförsäljare A med 1 kredit / 1 Euro.

Återförsäljare A skapar en Sub-Reseller B och nu återförsäljare A säljer krediter till återförsäljare B, eller hur? Men noga, återförsäljare A vill göra en vinst, kom ihåg, Återförsäljare A betalar redan 1Credit / 1Euro, så din återförsäljare skapade B måste betala mer än 1 Euro per 1 Kredit, eller hur? Det enklaste sättet för återförsäljare A är att beräkna i procent, dvs: om han vill ha 50% vinst måste han debitera sub-återförsäljare B 1,50 euro för 1 kredit.

Å andra sidan, om administratören debiterar återförsäljaren 5 euro för 1 kredit, kan återförsäljare A teoretiskt ladda alla priser över priset på 5 euro.
Exempel: 1 månad – 1 kredit (priset på återförsäljaren A är 5 euro, det debiterar underhandlare B 7 euro).

Jag hoppas det ger lite ljus i priset för återförsäljare-under-återförsäljare.

Här är vad den officiella texten säger om allt detta:

Vi har förberett ett sub-återförsäljare för dig och för att undvika driftstopp har vi just tillämpat det nya systemet på alla nuvarande v2.3.1 paneler. Om du läser detta och har den nya versionen v2.3.1 borde du införliva det nya systemet.

Detta system ger möjlighet till grupper där återförsäljarens status är PÅ, för att kunna göra sin egen återförsäljare, som vi kallar subreseller. En återförsäljare har liknande möjligheter och förmågor, som den primära återförsäljaren, med skillnaden att deras användare, krediter och paket kontrolleras av deras ägare.
karaktär

Återförsäljare kan göra egna återförsäljare
Återförsäljare kan ta bort några av paketen för deras delregioner
Återförsäljare kan justera olika kreditkostnader för något av de paket som tilldelas av administratören
Användare och sub-author krediter kontrolleras av återförsäljare som de gjorde dem
administratören kan redigera admin panel av behörigheter -> Hantera medlemmar i grupper
administratörer kan nu redigera och tillämpa olika paket för återförsäljare kreditkostnader (det nuvarande systemet är per grupp). Nu kan han göra båda. (Hantera registrerade användare -> Redigera -> Tilldela paket)

Återförsäljare A ser detta på din panel:

IPTV Restream

Ny “VERKTYG” sektion (mycket användbar)

IPTV Restream

IPTV Restream

IPTV Restream

Många nya funktioner, som att byta old2new DNS-strömmar, överför Live-streams från en server till ditt val till en annan; korrigera VOD-namnen (VOD-namnet måste vara korrekt och exakt matcha), Återställ alla ISP-begränsningar för alla dina användare (om du har aktiverat IP-lås före, t.ex.: Kundtjänst hemma med rutan på Internetleverantör A, din mobil i ISP B)

Uppdatera IMDB-detaljer (behöver lite revision, fungerar inte korrekt i test)

Rengör olika logghändelsetyper, MagBox-händelser och mer.

Slutsats: Mycket användbart

Filmer avsnitt

Jag vet definitivt nu, som jag nämnde i del 1 och 2, att utvecklare inte är stora fans av filmer. Det saknar fortfarande nästan hela filmredigeringsdelen, och jag skulle också vilja se att en film och en ström direkt kan hänföras till en bukett.

Förresten har jag aldrig lyckats sortera kategorierna. Det betyder att en kategori kan flyttas med val, upp eller ner. Först i slutändan. Och så vidare.

Det finns en sektion MANAGING CATEGORIES, men jag måste bekänna, det har jag aldrig varit klart med. Kategoriseringskategorier fungerar genom att trycka på en “kategori” nere och flytta den upp eller ner. Resultaten visas bara i Magboxes senare. VLC & Co? Ingen chans alls. Alla blandas ihop. Flödesverktyg såg lovande ut, men på något sätt saknade jag något här, antar jag. För mig är det bara användbart att utesluta strömmar och jämn massa borttagning inget problem.


IPTV Restream

IPTV Restream

ALL-NEW BOOST-konfigurationen i version 2.4.2 (Endast ATTN FÖR MAIN SERVER)

IPTV Restream

För att åka dit, hantera servrar, redigera Huvud … Prestationsinställningar, aktivera BOOST PERFORMANCE för YES.

Krav för att aktivera denna BOOST

De dåliga nyheterna: Helt tömma MAIN SERVER, inte en enda ström eller VOD, helt tom!
Det goda nyheterna: Före v.2.4.2 var rekommendationen ett 40-kärleksdjur! Du läste det rätt, en “billig” 40-core EMPTY Main var nödvändig för att hävda kraften.

Detta är inte längre nödvändigt, sedan uppgradering till 2.4.2! Minst 8 kärnor till 16 kärnor kommer att göra jobbet nu om du väljer att använda den här boosten, vilket resulterar i stabilitet och ännu snabbare, dashboard och klientsidans flödesanslutningar.

Min personliga rekommendation är för minst 32 GB RAM med en 16-core-server.

Detta gav mig bra resultat i omfattande test.

Panels grafiska gränssnitt

IPTV Restream

IPTV Restream

IPTV Restream

Som vi kan se i det första fotot, är användningen av nätet kontinuerligt uppmätt och absolut noggrant! Vid överbelastning av din bandbredd, kommer du att varnas om.

För säkerhetsälskare.

IPTV RestreamSom du kan se, med Xtream-Codes Backups Cronjob, är du alltid säker och säker. Du kommer fortfarande att informeras om din kollega använder en HIGHLY UNSAFE Panel v.1 Version med BET … BACKDOORS!

IPTV Restreampros

 1. Fantastiska nya funktioner, så mycket att säga, allting är möjligt!
 2. Snabbare än någonsin, stabilare än någonsin
 3. Mycket snabba återkopplingar av flöden, utan avbrott hos kunderna.
 4. Mycket flexibel typ av möjliga konfigurationer
 5. Jämfört med konkurrenter, mycket billiga priser
 6. Ljus säkerhetsinställningar
 7. Utmärkt och smidigt stöd (tack vare Despoina och kollegor)
 8. GUI lätt att förstå (om du investerar lite tid i början)
 9. Ljus och super snabb IPTV-transkription
 10. Xtream-koder skapar även det nya plug-in som förväntas för E2 (snart släppt)

Nackdelar

 1. Ingen fördelning av flöden eller direkt Vod i en bukett så långt möjligt
 2. Sektionerna i kategorierna bör vara mer flexibla med avseende på klassificeringen av s
 3. INGEN AVSNITT AV REAL MOVIE EDITOR! Fortfarande ….

slutsats

Xtream-koder håller på att bli en viktig aktör på IPTV-scenen. Det är att förvänta sig att utvecklare fortsätter att lyssna på sina kunders behov, som det hittills har varit. Jag vill tacka utvecklarna och hela XC-teamet för det stöd jag har fått de senaste månaderna. Du gör ett otroligt jobb, och det var ett nöje att vara en del av Xtream-koderna.

Kontakta oss för mer information med IPTVBilliga.com
Email: [email protected]

Du kan läsa mer: IPTV Restream  |  Installera Xtream Codes IPTV Steg 4:

TAG: Iptv Restream, Iptv Restream, Iptv Restream, Iptv Restream, Iptv Restream, Iptv Restream, Iptv Restream Apk Senaste versionen, Iptv Restream Android, Kanaler Latino Iptv Restream, Bästa Iptv Restream, Iptv Restream Servrar USA , global iptv restream, iptv restream för firestick