IPTV Restream Kära Läsare, Efter Installera Xtream Codes IPTV Steg 1, här är del 2. Jag har försökt svårt att få allt i två delar, men “att vara uttömmande” måste också vara en del 3 …

Filredigeringsavsnitt

IPTV Restream

Som vi kan se kan du bara tilldela en film till en enda kategori, ett SELECT BOUQUET-alternativ i kategorin skulle vara mer än användbart. Så medan avsnittet av filmredigeraren är användbart för tillfället behöver det fortfarande förbättras.

Att ta varje film för hand för redigering, till exempel, misslyckandet av Main-servern eller bytet av Main, är verkligen något, slöseri med tid. Några av problemen / möjliga förbättringar är:

 • Ingen bulkredigering av filmer för buketter
 • Om jag ändrar kategorin av en film hittade jag ingen arbetsmetod för att byta massa … Även om jag försökte ta bort “innehållet” av en bukett, nekades den.
 • Vänstra sidan, massredigeringsflöden tillåter att endast levande strömmar redigeras.
 • Flödesverktyg! För att kunna utesluta de falskt tilldelade filmerna. Med resultatet av den kompletta tillsättningsprocessen senare måste transkodningsprocessen upprepas igen …
 • Jag rekommenderar starkt kunder / användare av  Xtream Codes  Panel för att namnge dina filmer på ett unikt och återhämtningsbart sätt senare. Om inte, och om du försöker sortera dem senare genom att tilldela dem till en bukett, kommer du framför alla filmer, hur du laddar dem. Ingen typ av filmredigering (omdirigering) är möjlig, innan du överför dem till transkod. Storleksredigeringsdelen saknas helt enkelt.
 • Denna stora mjukvara behöver en filmredigeringsektorn

De tillgängliga alternativen för tillfället:
IPTV Restream

IPTV Restream

 • Hantera kategorier måste vara mer specifika för att möta kundernas behov.
 • Vid den här tiden kunde jag inte sortera kategorierna för mina favoritsekvenser. Förlorade jag alternativen här? Jag kunde inte hitta den.
 • Redigera-kategorin är begränsad till att bara ändra namnet.

IPTV Restream

 • Återigen, om du redan har massor av filmer tilldelade till en kategori, finns det inget annat sätt att allokera dem i bulk just nu. Ett slöseri med tid.

Allmänna varningar

För att vara på den säkra sidan, fyll inte din hårddisk till gränsen. Max 70% ska ge mer stabilitet.

Obs! Om du hyr en dedikerad server, t.ex. genom att titta på erbjudandet, säg 2x 2 TB, vet du att efter en vanlig installation får du bara 2 TB. Det beror på att man speglas, om du förlorar den första partitionen, skulle det vara dödligt, eller hur?

Så bäst att lämna det, bära inte någon storlek. Överens?

Med problem med återkoppling av avbrutna strömmar, befolkade jag Xtream Codes-panelen med mer än 200 strömmar och cirka 500 filmer. Jag kontrollerade de avbrutna flödena och kopplade igen efter att ha tryckt manuellt på start / återstart-flödet. Men det här är bara sällsynta fall, i allmänhet måste jag säga att plattformen är absolut stabil.

Jag har hittat Guilty-ONE några gånger på grund av detta: det var inte Xtream Codes Panel, det var de eländiga strömmar jag fick från en vän för testning.

Säkerhetsinställningar (Kämpa mot inkräktarna genom att blockera dem)

Hantera denna inställning noggrant! Speciellt om du ger en testlista till en klient, kommer den att zappa genom kanalerna snabbt, eller VLC-krasch, ofta som vi alla vet ..

Felaktiga eller mycket svåra inställningar blockerar det omedelbart.

En bra passform bör vara enligt följande:

 1. Allmänna inställningar-> Säkerhetsinställningar-> Översvämningsgräns för 6 eller 8
 2. Begär Frekvens i sekunder till 1.

Avsnittet Säkerhetsinställningar

Tillbaka till säkerhetsinställningar

IPTV RestreamBLOCK IP / CIDR

IPTV Restream

Vi ser IP eller snarare inkräktarna (hint: Efter att ha konfigurerat översvämningsgränserna i Allmän säkerhet / Inställningar)

Här går vi, snyggt … men varför visas inte direkt “kunden med namn med IP” direkt. I slutändan måste vi fatta beslutet att låsa upp IP-en eller låta den vara låst. Fungerar bara om en server med en fast IP startade attacken, kommer de dynamiska IP-serna att visas snart om IP-adressen ändras.

Och när det gäller en intern kund, låt oss säga att en enkel “outsider” eller ingen kund skulle vara en stor hjälp. Gå igenom loggfilerna för att ta reda på om du är en klient eller en konkurrent som försöker sakta ner din server (vi är alla nosiga, eller hur?) Det är inte meningsfullt och det är inte kul. Anledning: Lång tid om tiotals eller hundratals loggar!

Sektion Live videoströmmar på begäran

Hantera flöde / Lägg till nytt flöde

IPTV Restream

Det finns också en relativt “unik” funktion; du bör omhändertas noggrant, eller bäst fråga säljaren av LEGITIMATE-strömmarna om han tillåter dig att använda “Använd direktkälla och inte samlas”. Det betyder att all kommande trafik inte finns på din sida, den anslutna servern tar allt. Du borde kunna se den andra sidan. Men jag tror du vet redan.

Du kan också omdirigera strömmen till den ursprungliga källan för att dina kunder ska kunna ansluta via sin egen DNS. När du gör det, ställa till ja, kommer din URL att visas i bukettlistan senare. Men igen, var medveten om att du inte kommer att ansluta till din server, genom att välja NEJ, i alla fall. Jag testade det genom att låta användaren ansluta via min DNS. Jag trodde att jag skulle se någon klient som ansluter via min DNS, men det gör du inte, i båda fallen. Oavsett kundanslutningsrekord eller i Hantera rader är det helt enkelt osynligt för dig. Jag tycker trots allt inte den smartaste idén.

IPTV Restream

Säkerhetsavsnitt

Allmänna inställningar-> Säkerhetsinställningar

IPTV Restream

Användbar om du hittar “rätt” inställning. Översvämningsgränsen visar antalet begäranden som anges i “Request Frequency”. Jag började med 5 förfrågningar om 3 sekunder, resultatet: Jag fastnade och jag vet inte varför. Jag såg bara en kanal, ingen snabb kanalväxling, med ingenting. Det verkar intressant, tänkte jag.

Ändrad till 8 order på 3 sekunder. Aktiverade mina testanvändare … Resultat: 2 Android-lådor har blockerats.

Mhhhh, jag gräver djupare in i det senare, och på grund av engelska är det inte mitt modersmål, haha, vi “ingen engelska” har ibland problem med att förstå språket. Och … jag hittade det! Mitt misstag! Definitivt till 90% bara, haha! Och 10% jag ger Xtream-koderna tillbaka, eftersom de borde vara mer specifika om den här klassresursen, vilket är mycket användbart!

Tips: Ge 3 alternativ, eller 4, den vanliga kunden kan använda! Så här: LOW-Standard-HIGH-HYPER-inställningar, förkonfigurerade! (Även alternativet manuella inställningar).

Jag vet, jag vet … men kom ihåg: många kunder är inte vanliga med dessa villkor. de gör helt enkelt misstag, vilket leder till att kunder som inte gör något fel blockeras, vilket kan leda till förlust av kunder.

Standarden ska vara 10: 1 eller 20: 1 (översvämningsgräns: begäran frekvens), men det är svårt att säga säkert enligt min åsikt. Och även detta kan orsaka problem om en nervös användare zappar kanalerna i lampor och spellistan är enormt …

Till exempel, varje zapping under 1 sekund är en ond begäran, samlad och memoriserad av panelen! 10: 1 betyder att 10 gånger mindre än 1 sekund är OK, men då … den 11: e försöket skulle blockera dem! Detta är ett svårt beslut att göra för varje panelanvändare om han har en stor spellista med många kunder. Vissa kunder kan klaga om de är blockerade, och jag vill inte prata om säkerhetsinställningar utan säkerhet och leta efter blockerade IP-adresser. IPTV-begränsning

Rekommendation: Investera i ett DDOS-skydd med din server, alla webbhotell erbjuder detta. Låt också denna inställning vara AV (0) i början och vänja dig på allt först. Du kan sedan genomföra de inställningar som du känner dig bekvämare senare.

Återförsäljare – Registrerade användare avsnitt

IPTV Restream

Återförsäljare Avsnitt

Registrerade användare och återförsäljare

När jag började arbeta med panelen och vände mig på det var det den första kategorin jag började med. Jag förväntade mig något som: REGISTER RESELLER, eller liknande. Registrerade medier redan registrerade, eller hur?

Låt oss börja med “Registrera ny användare”. Den här funktionen används främst för att skapa en ny RESELLER, och nu vill du ge den tillgång till en panel av återförsäljare. Låt oss skapa en!

IPTV Restream

Som vi kan se måste du lämna följande uppgifter till den nya användaren (återförsäljare i det här fallet):

 • Användarnamn (vad du vill ringa en återförsäljare)
 • Lösenord (Vänligen, minst 6 siffror, av säkerhetsskäl är fraser också användbara)
 • E-post (din återförsäljare e-postadress utan en du kan inte skapa en ny återförsäljare)
 • Standard språk (nu är endast engelska möjligt)
 • Medlemmar i gruppen (se nästa avsnitt, gruppmedlemmar)
 • Återförsäljare DNS (endast återförsäljare): Här kan du ange återförsäljarens egen DNS
 • Krediter (endast återförsäljare) – Mängden pengar Återförsäljare betalade dig är vanligen 1 kredit = 1 pund sterling eller andra valutor)

Hantera gruppmedlemsavsnittet

IPTV Restream

Först och främst, en liten förklaring här på denna viktiga del. Som vi redan har sett ovan kan vi “registrera” en ny användare, återförsäljare i det här fallet med alternativet “REGISTER NEW USER” (jag föredrar att se en knapp “Skapa ny återförsäljare”). Men här är poängen: Om du registrerar en ny återförsäljare i framtiden ska du betala betalningsformaliteterna senare (t.ex. 300 euro = 300 poäng), men också för 1 månad, 3 månader eller någon annan typ av prenumeration) , och återförsäljaren kan skapa linjer för sina egna kunder senare och se sina egna kostnader varje gång.

Genom att tilldela dem (återförsäljare) till alla i en kategori, kallad återförsäljare, kan du inte längre välja en annan typ av prenumerationsprissättning. (t.ex. 1 månaders återförsäljare = 6 euro, återförsäljare B 1 månad 8 euro), varför Xtream-koderna har en bra funktion när du skapar grupper.

Du kan helt enkelt skapa en ny “grupp”, säg “gruppgräns” i mitt fall och tilldela återförsäljare A till den. Din återförsäljare A är nu medlem i “Elcap” -gruppen. Nästa steg vill du ge priser och tidslinjer för varje rad det skapar.

IPTV Restream

Som du kan se skapade jag värderingarna, 1 månad, 3 månader, 6 månader och 12 månader, och även ett VOD-paket för återförsäljaren av elcap-gruppen.

Du börjar med återförsäljare -> Nytt paket (lägger till ett nytt paket)

IPTV RestreamVi ser följande alternativ efter att ha klickat på Ny paket:
IPTV Restream

IPTV Restream

Först måste du namnge paketet, markera det som Trial eller Official Package (1-12 månader eller senare, du är fri i ditt beslut), du kan även koppla linjen med din kunds ISP-leverantör för den första anslutningen. (OBS: du behöver ett extra plugin att köpa).

Användbart endast om du skapar ett paket för en RESTREAMER (Restreamers kan lägga sina buketter / paket på sina servrar och använda dem som egna flöden) eftersom de har en fast IP i alla fall.

I det här exemplet ger vi 20 anslutningar till en Restreamer

IPTV Restream

Betydelse: Du kan tillhandahålla hela din LEGITIMATE flödeslista, eller flera, som en bukett som du har fyllt med specifika strömmar före. I alla fall kan den Restreamer du säljer bara kunna öppna 20 anslutningar på din server. Mängden anslutningar du tilldelar det är vad det lönar sig för.

Prissättning Inställningar med Hantera paket

IPTV Restream

Redigera ett paket
IPTV Restream

IPTV Restream

Ett komplett alternativ för att redigera ditt tidigare tilldelade paket (Hantera paket-> Redigera paket). IPTV-begränsning

Här är utmatningen av mina egna paketpaket Skapa dem för dina egna behov, allting är möjligt!

IPTV Restream

Hantera ROOT (registrerade användare)

IPTV Restream

När du klickar på Hantera rot, har du följande alternativ:

IPTV Restream

Aqui você pode alterar seu nome de usuário / senha ROOT dado por códigos Xtream para o seu painel.

Você pode alterar as duas senhas aqui mais tarde, se não desejar usar as antigas uma vez fornecidas pelos Códigos Xtream depois de ter feito o pedido e pago pelo painel. Lidar com isso com cuidado, anotá-lo e copiá-lo para locais seguros, apenas em caso de falha do servidor principal (veja a próxima parte 3, com a falha simulada do servidor principal)

Eu planejei inicialmente terminar esta revisão em duas partes, mas há tantas opções, eu tenho que fazer pelo menos mais uma parte.

Eu também tenho que repetir Opções e Recursos para melhor compreensão posterior. Vejo vocês na Parte 3 em breve, que deve incluir:

 1. Ändra huvudservern (genom min utökade typ av testning arbetade jag ett par dagar på detta, och resultaten skulle gynna oss alla som använder den här programvaran och arbetar med det).
 2. Avsluta resurserna för gott, lovar jag
 3. “Har” och “har inte”
 4. Uppräkningar av de 5 huvudinställningarna som ska användas
 5. Resultat efter en ny installation (Simulerat fel på den primära servern)
 6. Pro och Contra
 7. Xtreme-kodpanelkonkurrenterna
 8. Var medveten om någon typ av värdtjänster (konstiga upplevelser med 2 “Big Ones”! Felsökning)
 9. Slutsatsen
 10. Förbereda en liten manual (PDF-format, för att hjälpa dig)

[Uppdatering: Del 3 är stigande @ Installera Xtream Codes steg 3: Uppdateringar och nya funktioner för versionen 2.4.2 ]

Kontakta oss för mer information med IPTVBilliga.com
Email: [email protected]

Du kan läsa mer: IPTV Restream

TAG: code xtream iptv |-| xtream iptv code |-| xtream code iptv |-| xtream code iptv 2019 |-| xtream code 2019 |-| xtream code iptv apk |-| solid xtream code |-| free xtream code iptv |-| m3u to xtream code |-| xtream code iptv gratuit |-| xtream-codes iptv |-| xtream-codes api |-| xtream-codes pro |-| xtream-codes epg |-| xtream-codes iptv kodi |-| how to use xtream-codes |-| reseller panel iptv xtream-codes