Jag kommer att börja analysera en av de strömmande mjukvaror som finns tillgängliga på marknaden, med version 2.2.0 EVO av IPTV Panel Professional Edition utvecklad av Xtream-codes.

Programvaran används främst för så kallad IPTV-sändning men också med stor potential för alla andra program för innehållsleverans som streaming av ljud och företag, videoöverföring av moln och alla andra typer av globala strömmar.

Vad är IPTV? IPTV Restream

Wikipedia definition: about IPTV

Internet Protocol Television (IPTV) är ett system genom vilket tv-tjänster tillhandahålls med hjälp av uppsättningen Internet-protokoll via ett paketväxlat nätverk, såsom ett LAN eller Internet, istället för att levereras av traditionella markbundna format , satellit- och kabel-TV. Till skillnad från nedladdade medier erbjuder IPTV möjligheten att strömma media till mindre satser direkt från källan. Som en följd kan en mediaspelarklient börja spela upp data (t.ex. en film) innan hela filen streamas. Detta kallas streaming media.

IPTV-tjänster kan klassificeras i tre huvudgrupper:

 • Live-tv, med eller utan interaktivitet relaterad till det aktuella TV-programmet;
 • Tidsskiftad TV: Upprepa TV (upprepar ett TV-program som sändes timmar eller dagar sedan), starta TV (upprepar det aktuella TV-programmet från början);
 • Video on demand (VOD): Navigera genom en katalog med videor, inte relaterad till TV-programmering.

IPTV skiljer sig från Internet-tv genom sin standardiseringsprocess (t.ex. European Telecommunications Standards Institute) och preferensutplaceringsscenarier i abonnentbaserade telenät med höghastighetsåtkomstkanaler i slutanvändaren set-top-boxar eller andra utrustning för kundutrustning.

Denna analys kommer att innehålla resultat framförallt för “slutanvändaren” eller företagsägaren som redan äger eller köpt legitima strömmar, eftersom Xtreams IPTV-programvara inte tillhandahåller videoströmmar och “bara” hjälper till att distribuera innehållet.

Om du börjar från början och producerar egna självtillverkade strömningar, är den redan professionellt förklarad i videon nedan med hjälp av Xtream IPTV-panelen i AMD MOI Pro IPTV streaming server.

Jag skulle gärna göra det själv, men jag skulle behöva den hårdvara som jag behövde. TBS kan erbjuda framtida flödesproducenter med all nödvändig och nödvändig hårdvara.

Installationsprocess

Efter att du registrerat dig med https://xtream-codes.com  och gjort din förfrågan har du tillgång (efter betalning) till ditt standardrotsanvändarnamn, standard root-lösenord och din CMS-adress.

Du kan nu logga in med båda uppgifterna och börja lägga till dina serveradresser. Ditt IP-server och SSH-lösenord krävs, och hela processen är ganska enkel.

IPTV Restream

IPTV Restream

Om det behövs kan du lägga till en andra belastningsbalansservern med samma metod. Om du behöver mer load balancers (LB) i framtiden måste du betala en extra avgift. Xtream-koder kallar dessa plugins, men jag tycker att det är ett enkelt SSH-protokoll.

De aktiveras på serverns sida, som: 2/4/6 LB …. Återigen är den första LB gratis. IPTV-begränsning

Den grafiska användargränssnittet (GUI): Xtream-Codes Panel

IPTV Restream

Om du konfronteras för första gången med den kan det vara förvirrande först med alla tillgängliga alternativ, men vara säker på att efter 1 eller 2 dagar kommer du att vänja dig. Många funktioner och möjligheter väntar på dig, och även vissa har och har inte. Låt oss börja med “tems!

En av de stora funktionerna i Evo 2.2.0 är transkodningsprocessen. Här är en översikt över de två versionerna: Professionella och Minimala utgåvor

.

IPTV Restream

Xtream-koder erbjuder också en minimal utgåva av den här mjukvaran till ett billigare månadspris (19 euro per månad jämfört med 59 euro per månad)

IPTV RestreamSom du kanske förväntar dig, lägger den professionella utgåvan flera funktioner, bland annat:

 • Ladda balansering genom att lägga till servrar (1 är ledig, alla andra måste köpas)
 • Hantera alla servrar i ett mycket enkelt och kraftfullt gränssnitt
 • MAG imagina Support
 • Nytt kraftfullt transkodningssystem som stöder nästan alla funktioner
 • Varje ström kan spelas (plus protokollstöd)
 • Snabbare zappingstid (snapshot)
 • Kraftfullt registrerings- och söksystem
 • Flödesstatistik
 • Output Http Live Streaming (HLS)
 • iOS / Android Client Area Portal
 • ljusare

Panelen menyer och alternativ

IPTV Restream

Processen för att omvandla eller konvertera video

Detta är en av “Highlights” i Xtream-Codes IPTV-panelen. Jag har testat över hundra olika typer av format, från olika Blu-ray-MKV, AVI, FLV, MP4, WMV, MOV och OGG-format. Varje gång transkodningsprocessen lyckades.

Jag testade också några hemlagade AVI utan transkodning, alla tittade senare. Men för professionell hosting måste stora filmer vara hårdkodade innan de överförs till servern, enligt min mening. Anledningen är främst den efterföljande förmågan för dina potentiella kunder att titta på filmflöden utan någon form av frysning eller buffring. På grund av Internetbegränsningar och nuvarande problem med serverbandbredd måste filmer krypteras med högst 720p och filstorleken ska vara ca +/- 1GB vardera. Bithastigheten ska vara högst 2 till 3000 k. Senare garanterar detta nästan tillgänglighetsflödet om användaren har en anständig Internetanslutning. Inte alla har en bredbandsanslutning på 200 Mbit / s och högre.

Naturligtvis finns det högre bithastigheter möjligt och många kunder gråter redan för förlustfria FHD-strömmar. I mina ögon ofta positivt tänkande. Många komponenter spelar en stor roll i internetets värld, och sist men inte minst finns det alltid bandbredd.

IPTV Restream

“Vad är skillnaden mellan kodning och kodning?” Det var en av de första frågorna jag hade när jag började jobba med videor och strömmade IPTV. Jag har alltid använt dem omväxlande och efter en snabb sökning på Internet blev jag förvånad över att jag inte hittade ett tydligt svar. IPTV-begränsning

Även om kodning och transkodning representerar sätt att konvertera filer mellan format, finns det en annan skillnad:

Kodning tar per definition innehållet i den analoga källan och omvandlar den till ett digitalt format. Till exempel – konvertera en video på ett VHS-band till en MPEG-fil eller en DVD-video.
Transkodning använder ett existerande digitalt format och omvandlar det till ett annat digitalt format, t.ex. att ta ett exempelvideo och konvertera det till ett adaptivt bitrateformat, till exempel HTTP-Live-Streaming.
Trots de tydliga skillnaderna per definition insåg jag att endast tekniska specialister tenderar att använda termen med distinktion. Människor som börjar använda video lämnas ofta och förvirras mellan villkor som jag. Jag hoppas att med den här korta noten kan vi förtydliga denna myt.

Här kan du se de olika typerna av VIDEO och AUDIO transkodning codecs tillgängliga:

IPTV Restream

IPTV Restream

Med förinställning kan du välja mellan ultrasnabba och mycket långsamma transkodningsalternativ, vilket också skulle påverka videokvaliteten.

IPTV Restream

Videoprofilalternativet (enligt min mening många äpplen …)

IPTV Restream

Ställer in genomsnittlig videobitfrekvens

IPTV Restream

Andra transkodningsalternativ

IPTV Restream

Huvudserver och lastbalansövervakning

IPTV Restream

3: e belastningsbalans

IPTV Restream

Ladda Balansinställningar

Ladda balanseringsschema? Vad gör den här funktionen exakt? Som tidigare nämnts har IPTV Panel Pro ett lastbalanseringsläge som automatiskt omdirigerar användare till andra servrar i ett stort belastningsfall. Lastbalanseringsdiagrammet används för att styra SOURCE-flödet eller hur flödeskällan överförs till dina servrar.

Du kan rita vilken ström du vill, beroende på dina behov.

IPTV RestreamBåda servrarna kommer att få källströmmen i ovanstående konfiguration.

IPTV Restream

I detta fall läser “Load balancer 1” -servern källströmmen och överför samtidigt samma ström till den andra servern.

Genomföra LEGITIMATE flöden i din panel och hantera flöden

OBS: Många kunder gör ett stort misstag här, vilket resulterar i brist på ljud och andra felaktiga beteenden i den efterföljande strömmen. Vilken video- och ljudkod ska jag använda om jag kodar senare?

Xtream-koder har lagt till många video- och ljudkoder, men inte alla dessa codecs stöds för IPTV-användning. För att vara på den säkra sidan bör du alltid använda H.264 som en video codec och AAC som en ljudkod för IPTV-användning.

IPTV Restream

Som du kan se har det aldrig varit lättare att importera en live-ström, en film eller en radiosändning. Vi började med att lägga till en live stream.

Två alternativ här: en enda ström eller flera strömmar! Om du importerar flera flöden behöver du filen / flödeslistan som innehåller alla dina flöden.

IPTV Restream

Vi har flera alternativ senare, hur flödena kan agera. För en bättre förståelse är det teoretiskt möjligt för dig att “återaktivera” dina legitima köp flöden senare. Med andra ord, i vissa fall kanske du vill sälja dessa strömmar till andra återförsäljare.

Genom denna inställning kan du förhindra att dina strömmar blir “återkravade” senare om du verkligen försöker sälja några av dina strömmar i tid genom att välja en kategori eller en bukett senare för din klient. Flödenna markerade här som “ja” fungerar inte för din klient.


IPTV Restream

IPTV RestreamMycket användbart är “Snabbverktyg” i avsnittet Hantera strömmar:

IPTV Restream

IPTV Restream

IPTV Restream

Lägger till en ny film

Du kan också lägga till en tidigare inlämnad film till din server eller till och med från en fjärrkälla.

IPTV Restream

IPTV Restream

Om du lägger till en film från din egen server, kommer den att fungera i den integrerade filbläddraren, medan du vill strömma från en avlägsen plats bara ange platsen.

IPTV Restream

Du kan ställa in läsningen “Inmatningskälla till inhemska ramar” och om du kodar om det, ställ det till YES.
IPTV Restream

Vill du ha en picon för din film? Här kan du lägga till ett IMDB-ID.

Men här går vi … Filmer! Det är vanligt i den här verksamheten att en server ibland är i trubbel och oftast ger lastbalansen också upp. Om det händer, och oavsett vilken databas backup du har, har du problem. Du kan ha massor av filmer säkerhetskopierade och omfördela dem till en server manuellt.

Den här funktionen saknas definitivt i avsnittet om filmredigering. Det finns bara 3 delar: lägger till ny film, importerar flera filmer och hanterar filmer.

Scenariot: Du överför i ett nödfall genom sftp-wise ssh-protokollet alla dina filmer till den andra servern. Du konfigurerar antingen ett nytt operativsystem eller installerar om det och du får ett nytt lösenord för root. Efter att ha skapat en ny server med Xtream Codes Panel, hittills, bra. Men du måste ange dem senare, alla av dem! En bulkredigering som hänvisar till filmallokering till huvudservern eller en av belastningsbalanserna skulle göra detta! Sparar en dramatisk tid för en kund. Jag upprepar här, jag nämnde ovanstående, om att “lägga till en ny ström”. Det finns ingen anledning för mig att tänka nu, att det inte ska vara möjligt att tilldela detta flöde till en bukett, inte bara en kategori. xtream konfigurationskoder

Lägga till en ny radio

Det här är samma förfarande som att lägga till en videoström. Du kan importera en eller flera strömmar från en fil.

Skapa nya klient- / klientlinjer
IPTV Restream

Att skapa en ny kundlinje är en bit kaka; fyll bara i de obligatoriska fälten. Som användare, ett unikt lösenord om du vill kan du fortfarande använda den linje som skapats i en portalstalker, men se upp då läs:

IPTV Restream

Om en klient har en MagBox är det bästa alternativet att koppla rutan till MAC-adressen. Det är även möjligt att ansluta en enkel m3u-spellista som skapats tidigare till en nyskapad MAC-adress. Gå bara till “Lägg till ny Mag-enhet” och associera den befintliga raden med den. xtream konfigurationskoder

IPTV RestreamPortaler för Mag-enheter är som http://yoursite.com:port/c/”

Funktioner, Alternativ, Säkerhet

IPTV Restream

Restreamers Finder IPTV Restream

En annan användbar funktion är Discovery Discoverer. Numera finns det många viloprogram för vanliga användare på marknaden, till exempel Hello-tillägg för Android-system och mer.

Blockera användaragent

Det är inte helt klart om den här funktionen. Vad är en “användaragent”? Ett användaragent är vanligen en kort kedja som webbläsare och andra applikationer skickar för att identifiera sig på webbservrarna. Tyvärr är de flesta webbläsare falska delar av deras användaragentrubrik i ett försök att vara kompatibla med fler webbservrar. Användbar, men jag tror att den manuella uppgiften för varje enskild användaragent är ett helvete av ett jobb. Det finns förkonfigurerade blocklistor redan på Internet och skulle vara till hjälp om Xtream-koder låter dig ladda en hel lista.

Blockera IP / CIDR

IP-blockering är tydlig, men vad är en CIDR? Klasslösa Cross Domain Routing (CIDR) är en uppsättning Internet Protocol (IP) standarder som används för att skapa unika identifierare för enskilda nätverk och enheter.

IP-adresser tillåter vissa informationspaket att skickas till specifika datorer. Snart efter introduktionen av CIDR fann tekniker det svårt att spåra och märka IP-adresser, så ett betygssystem utvecklades för att göra processen mer effektiv och standardiserad. Detta system är känt som CIDR-notering.

CV? Helt användbart!

Det finns fortfarande lite arbete att göra, särskilt inom förlagsbranschen, en av de viktigaste delarna av strömmande mjukvaror:

 • Letar efter dåliga filmer (en hunds arbete om det finns hundratals / tusen filmer)
 • Att lägga till ett nytt flöde och tilldela det direkt till en bukett skulle vara mer än till hjälp.
 • Mass Edit Edit Movies Funktioner (ex: Tilldela filmer till en massserver) xtream code setup

Efter avslutad första del vill jag tacka Xtream-koder för att ge mig de verktyg och nödvändiga “LB-plugin” (Naaaa, inte ett plugin, Xtream-koder! Ring detta till en bättre Addon!) Till att börja med.

[Uppdatering: Del 2 är uppe @ Installera Xtream Codes IPTV Steg 2: Redigering av filmdata, säkerhet, återförsäljare, användare och prissättningshantering]

Kontakta oss för mer information med IPTVBilliga.com
Email: [email protected]

Du kan läsa mer: IPTV Restream

TAG: iptv panel free |-| xtream codes iptv panel cracked |-| buy iptv panel |-| iptv panel server |-| free iptv panel |-| iptv panel cracked |-| xtream codes iptv panel |-| iptv panel pro |-| iptv panel download